Kamarade ted uz jsem dal antenu uplne primo takze jsem se i pripojil...ale problem je ted spise v rychlosti...spise to kolisa...kolisa jednou mam velmi dobre pripojeni a po druhe nizke...kabel mohu zkratit max o 3 metry myslis ze to pomuze?
Nazdar,
bydlim v ulici Nitranska c.26. Chtel bych vedet, zda je mozne se zde k nekomu pripojit, pristup na strechu by nemel byt problem, casem dodam i fotky. Popripade, zda by se nasel nekdo, kdo by zde promeril signal. Diky Dorsa
30.03.2004 v 15:33
DaVeSloW
Newbie
Šup připojení máš skoro jisté..ale přeci jenom je tu pár možností že něco bude rušit
Zdáreček kámo..Nevím přesně kde bydlíš v té ulici..Blízko tebe je spoj SnowFlake myslím že nebudeš mít žádný problém se připojit na něj..blízko tebe jsou asi 4 lidé kteří jsou již k němu připojeni...Doporučoval bych se spojit s ním a uvidíš že ti řekne přesně jak a co...jinak Zadej si bod na mapu.
Teď jsem koukal že sis tam přidal point...no podle tvého připojení...to bude malinko problémek...opravdu byc to chtělo proměřit...skusim něco a pak se ti ozvu..napis sms na 728 71 88 22 nevolej..nezvedam cizi hovory
Muzes na strese jeste vys? Myslim, ze bys mel urcite zkusit zmerit signal - snawflake dum je celkem vysoky a jeste je tam 4m tyc. Melo by to byt asi tak v tom smeru na protejsi roh pres dvur... Mik