Zkousel jsem zjistovat v okoli po znamych, ale tady bohuzel moc moznosti na pripojeni nikdo nema. Tady hrozi tak maximalne neco bezdratovyho a na to bohuzel nemam.
Jo, je to bída. Leda vedet o nekom, ke komu by dosahlo treba to opticke pojitko. Propojit Satalice, Kbely a treba pres nekoho v Letnanech, to taky neni tak daleko, ale nevim, jestli to na takovou dalku zvladne. Asi to je dal, nez kilak :-(((.
Tak nejak nam to tu vazne. Bod -Lucass- se prejmenoval na -Popelka- a uz je plne funkcni, tak by to chtelo se na nej pripojit a udelat tu ve Kbelich AP, at se to konecne pohne taky.
:(
spojeni do Kbel sem uz z nekym resil a bohuzel sme dosli k nazoru ze za stavajici situace je to nemozne
Zkouseli ste Letnani, neni tam od vas nah. videt ?
Lukass
Jeste jsem zkoumal mapu a jedina dalsi moznost je spojit bod Aerovka s funcknim bodem Krynn a pak se pripojit na Aerovku. Samotnej Krynn je asi moc daleko.
I kdyz ja presne nevim jak je to vlastne s tema vzdalenostma. Jaka je minimalni pouzitelna vzdalenost ?
tak jen co se dozvím jakým způsobem dostat signál do Aerovky tak to poběží. Doma mi to už fachá tak teď budu mít nato čas takže pokud už víte o tom něco víc tak mě kontaktujte, a? můžu Aerovku co nejdříve rozjet. Problém je, že na Krynna asi z Aerovky přímo nevidím tak až se mi ozve budu chytřejší.
Ahoj tak signál do Aerovky asi od R-Mana uvidíme až se ozve, ale vypadá to slibně co jsem se koukal na ty panoramata tak na Aerovku vidí supr. Chce to dohodnout testování, realizaci a popřípadě finanční stránku. Na ten spoj budou potřeba 3 wifi karty k tomu příslušnej počet antén a komp a samozřejmě to čím budeta připojený doma. O 2 wifi karty, 2 antény a komp bych se asi mohl postarat. Tak co tomu říkáte???
tak jsem mluvil s r-manem připojení na něj by asi nebyl problém jak jsem říkal chce to kartu a anténu k němu. Inet tam zatím nechodí, ale je v jednání. Takže děláme průzkum kdo je kolik ochotnej palatit měsíčně. Napište mi to PMkem nebo když mě zastihnete na ICQ 173458091.