omlouvam se - doufam ze me hned nevyf..te, jsem naprosty novacek, nejsem zatim nikde pripojen na freenet - vcera jsem se chyt na oznameni nekoho o existenci Freenetu v diskuzich o limitech na UPC, prochazel jsem tady to forum - uz vim jak vyrobit kdejakou antenu, kdo ma jakou antenu kde je v Praze naka odrusena hala ale nenasel jsem ani prd o tom co je obsahem Freenetu - vzhledem k tomu ze pocatecni investice je nekolik tisic, vetsina lidi by asi chtela vedet "co se tam deje".
Nejde mi o pripojeni k internetu ale vlastni obsah komunikace uvnitr site - fakt jsem to tady nikde nenasel, ani na nekolika webech tech "vlastnich uzlu"
napr. DC huby, jinej zpusob sdileni, gameservery, stream vysilani ap.
pokud v CZ zone je 14 000 uzivatelu tak prece neni mozny ze vsichni resej jenom ty anteny
CZFree.Net je vlastně jenom taková celkem velká sí? propojenejch jednotlivejch počítačů a v podstatě z toho vyplývá, co může být "uvitř" - jakákoliv sí?ová služba, co si spustíš (nebo někdo jinej). Tzn. že "uvnitř" CZF jsou DC huby, FTP servery, game servery, IRC servery, běží tam stream rádio a tuším že někdo zrovna zkouší i video, běží tam TeamSpeak (hlasovej chat) atd, atd, atd...