Jak zde někdo podotknul "internetovou konektivitu bych do toho netahal":
Raději se kloním k unixovému přístupu "věci by měly dělat jednu věc a pořádně" než k windowsovskému "program by měl dělat všechno co by si uživatel mohl vzpomenout a když to bude dělat blbě moc se neděje, uživatelé nároční nejsou".
Proto si myslím že úkolem komunitní sítě je propojovat. Obsah je propojení uživatele se serverem (poskytovatelem obsahu). Internet je propojení uživatele s bránou (poskytovatelem přístupu k Internetu). Proto by se do komunitní sítě dle mého názoru Internet neměl tahat. Nemám rád představu, že komunitní sí? je jen mechanismus, jehož úkolem je přinést zlevnění Internetu svým uživatelům tím že využijeme množstevní slevy a rozshapujeme velký kus konektivity na hodně malých dílků.
2) Cti mne sakrys poradne, co pisu: ...Takovato pravnicka osoba pak MUSI byt majetkove minimalisticka, zajistuje jen minimum spolecnych cinnosti. To zda takova je, MUSI byt opakovane proverovano(viz Parkinsonovy zakony o tendencich rustu a zahnivani organizace)....
3) S tim sidlistem jsi mne docela pobavil, to by byla parada, vsude uz by pravdepodobne byla metalika/optika alespon 100M. Vetsina useru v cloudu je v rodinnych domcich rozesetych soliterne po clenite krajine. Navic vis, ze situaci v Brevnove docela znam, kdyz nic jineho, tak sedim od rana do vecera cca 150m od Arachne Labs.
4) Ale co, az zas bude nekde nejaky sraz, muzem o tom poplkat IRL.
Kájo co jsi měl ze slohových cvičení? Ani Clocovi se tvůj sloh nelíbí tak s tím prosím něco dělej :-)
Teď opět vážně pro Karla Filipa a už i Petrika opakuji:
Severní město mě připojilo, nezakázalo mi ani vybudovat AP, ani na to AP někoho připojit. Traffic přes ně také projde.
Připadám si jak u blbejch na dvorečku a již to nemíním opakovat. Prostě Kájo jsi lhář a nechápu proč to děláš.
Dále bych rád věděl proč stále jen kalíš vodu a nevyjádříš se k návrhům že bys mohl dělat něco užitečného? Že by jsi nakonec těm CBčkům nerozuměl tak dobře jak jsi nám zde vylíčil ve svém pohnutém curriculum vitae?
Ještě bych rád Otovi řekl, že jeniný kdo veřejně prohlásil, že bude budovat nody v CZF o kterých nikomu neřekne a nezanese je do mapy byl DEU. Je zajímavé že toto nikoho nenadzvedlo ze židle. Nechápu ale proč toto podsouváš lidem ze Severního města a bez jediného důkazu je pranýřuješ ve fóru?
Prosím uvědomte si, že platí presunkce neviny. Lži na jejichž základě se pak rozpoutávají hony na čarodějnice pouští mezi lid jen ubožáci a jiní ubožáci je naprosto nekriticky přijímají bez toho aby si ověřili jaká skutečnost opravdu je.