Zvazuju ted z cele rady duvodu presunout router na pudu. Ma to sama poztiva az na jediny problem a sice teplota a vlastne i vlhkost. V lete je na pude vedro, ze se tam neda byt a v zime je tam naopak kosa a vysoka vlhkost. Co s tim? Je to velkej problem? Jak to mate na pude vy?
Procesor je aktivne chlazenej pentak, ale kdyz budu horko aktivne chladit horkem, asi tomu nepomuzu. A co ostatni komponenty? Pameti, CDROM, harddisk...
Už rok mám na půdě AP a zatím bez problémů. Je to K6-2 500 Mhz, disk Seagate 7200 otáček, takže docela topí. Ve zdroji mám zpomalený ventilátor. Pouze jsem v letních vedrech raději sundal case. CD-ROM jsem nedávno vyndal, použil jsem ji pouze na instalaci Debianu, disketu tam nemám, a nemám tam ani grafickou kartu .
me uz to taky jede rok a teploty vzduchu co sem nameril byly kolem 48st. vlete a rekord v zime -13st.
reseni v lete chladim pridavnym ventilatorem 12x12cm z GMelctronic
v zime pouze vetrak ve zdroji a velkej pasiv na procesoru, skrin prikryta ze vsech stran 10cm polystyrenem
a nejni v tom sebemensi problem staci tam 2x za rok vylest a vyhnat pavouky z pixly
(P1 133MHz)
to EdaSky:
a nedali by se ti pavou ci nejak vycvicit
abys tam nemusel lozit ty, aby ti na jare sundali case a na podzim nandali spet i s polisem
to Roumen:
ja mam na pude taky routr je to P166MMX aktivne chlazena, hdd je tam nejaka starsi potvora neco kolem 500MB/5400ot. Case je postavenej na stole (viz. moje HOMEPAGE) jediny rozdil oproti fotce a aktualnimu stavu je ze tam pribyl 3com switch.
Strech neni nijak izolovana, a jelo to celou zmu naproste bes jedineho problemu.