mám takovej menší "velkej" problém. Mám CZFDebiána (2.4.24 hostap 0.1.2) s XI626kou v modu master s hostap_pci. To celé jelo jak na 486 100Mhz tak i ted na PC Duron 800Mhz. Problém spočívá v tom, že po spuštění a nastavení to běží v pohodě chvíli se dá přes sít komunikovat....hrát atd. ale pak najednou ŠMITEC. Prostě jak kdyby AP přestalo vysílat pro lidi venku, ale já se na něj po kabelu(tpčku) připojím bez problémů a vlastně pro mě na oko funguje furt i když propingám karty co tam mám daný tak je odezva v pohodě. Ale ostatním zmizí z dohledu a mě pomůže jen jediná věc,to celý restartovat a pak ho zase všici vidějí. A takhle to je po každým resetu že u bez zátěže to dříve nebo později spadne :S:S Už nevím čím by to mohlo být . Nemáte někdo s něčím podobným zkušenosti ,nebo nevíte čím to je??? thx
nehlasi neco dmesg? Co rikaji logy? Moc jsi nam toho nenapsal. V jinem pocitaci wifi a sitovka chodi dobre? Neprehriva se ti procesor (velmi casty duvod padani).
... bylo by to moc fajn, kdyby platilo, že i486 jsou pro provoz dostačující.
Chce to spolehlivý stroj s větší pamětí.
Jinak je to o nervy.
Máme tu na nodech pentia na 200 MHz.
Já jedu přez WiFi LAN PCMCIA Orinoco z noteebooka.
Volil jsem to kvůli mobilitě, abych měl konektivitu z oblíbené restaurace.
Začalo to konečně fungovat.
No tak to nepomáhá preflashoval jsem všechny karty v síti podařilo se, na 1.5.6, o kterym sem četl že je to nejlepší standart a funguje všude ale jak vydno tak nepomohlo ....Apčko (P 133 a to na něm běží jenom slabej routing) vydrží cca necelej den a "spadne" ale přitom jak sem už psal jede, jenom Wifina asi prestane vysilat ci co)..... připomínám že už sem zkoušel tři kompli a dvě karty panebože co s tim může bejt že by soft??? jádro či hostap :S:S fakt nevim. Pokud by měl někdo čas a byl tak ochotný můžeme to klidně řesit realtimově viz ICQ 289407767 thx
Teď nevim nevhodné na co? na přidělování natvrdo irq (da se v linu nejakym prikazem tohle ucinit?)nebo na APčko??? Jinak myslím že by to deskou nebylo říkám zkoušel jsem už tři kompy - furt to nejde Mám chut to rozkopat (takhle to je se vsim nic se nedari a to uz nasere )
To Fidel:
Ted mi to zacalo jedno AP delat taky. Flashovani nepomohlo.
Nahodil jsem tam script a ten to restartuje. Mam pocit ze to dela asi nejakej client, protoze predtim to bylo celou dobu ok a ted po pripojeni asi dalsich cca 3 lidi to zacalo delat. Takze je to pravdepodobne nejakou klientskou kartu -> asi ma nejakej shitovej firmware a hostap to nerozchodi.
nebo to nezvládne už tolik klientů já nevim no já ještě u sebe zkusim ten firmware 1.7.4 a hodim ho nahoru a uvidim jak to pojede (ale pry tam zas nejak nefunguje regulace vykonu a 1.8.0 ma zas nejaky mouchy) Jestli to nepujde tak muzu zkusit dat vsem na siti novejsi firmware taky na 1.7.4 ale taky nevim jestli to pomuze, pak by me zbylo jit niz z hostapem tj. z 0.1.2 na 0.1.1 ale nevim jestli by to pohmolo všichni říkaj že jim to s hotapem 0.1.2 chodi dobře Jinak pls jaký script je na to aby to resetnul?