jsem rád že, někdo založil tyto stránky připojení je možné v této lokalitě do Měcholup, Petrovic, Uhřiněvse a Říčan. Pokud vidíš na některý z nodů na monitoru jako Raptik, Blaazen, Singa, Vocko. Tak je možné v blízké době se připojit tento týden půjde do testu node Raptík a node Gookin je v testovacím provozu i k připojení. Pokud by byl zájem určitě se ozvi komukoliv z nás.
ahoj K.
...myslim, ze jsem splnil veskere "novackovske" body, ale stale mi neni jasne, jak mam zjistit, jestli mam moznost se pripojit pres nekoho z Vas. Jsem na docela dobrem miste, vidim na Petrovice, Haje, Pruhonice...
myslim ze bych mohl signal redistribuovat dal v podstate vsem ´"modrym" v Kreslicich (honza, jcaptain, cz3rt, ...)
Tak co mam delat dal?:-)))
Jo, muzu poslat nekomu fotku ze strechy, jestli to pomuze:-)))
Diky, Richard
chyba je asi že na monitoru tedy mapě chybí kontakty na lidi kterým patří AP. Tak připojit se můžeš na node Gookin nebo Raptik. Raptik AP zatím nemá ale, cca do 14-ti dnů tam bude AP alespoń to slíbil. Funkční je AP gookin jak jsem zmínil. Takže pokud potřebuješ poradit co s věcma atd. karty xi626 anténa půjčíme na zkoušku a pak vyrobíme určitě vyjde levněji atd. napiš mne nebo zavolej.
Jinak pokud myslíš připojení vůbec vědět jestli to jde tak pokud podle monitoru zjistíš a v reálu že, nic nevadí v cestě tak ti nic nevadí v tom aby jsi se připojil. fotky smer H.Mecholupy mne pošli na email řeknuti co a jak. Karel
Prejmenoval jsem forum z KĚslice na Křeslice.. snad to nikomu nebude vadit...
jinak pokud tedy nekdo vidite na Raptika - fotky ma tusim na strankach, tak bych doporucil napred vytvorit vlastni infrastrukturu a pak se na nas pripojit.... stejne ted budete jen cekat nez tu antenu dodelam tak aspon muzete necim zacit...
tak to vypadá na dve AP v soubehu??
Jinak pokud mluvíte o garancích ve WI-Fi bych nic negarantoval. A to vzhledem k zarušení které existuje. Pokud by to nebylo u posledního hopu na aspon 5GHz rádiu nebo optickým kabelu. jinak by mne relativne zajímalo když je to v Průhonicích tak pohodový proč se tam lidi připojují všude jinam?? zdrřavím Karel
Naposledy upravil kabelnet 07.04.2004 v 15:10
07.04.2004 v 15:06
mksai
07.04.2004 18:26
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Jelikoz sit prezentovana mksai-em nesplnuje minimalni technicke pozadavky site CZFree.Net, splnovat je nehodla a do CZF se pripojit nechce, moderoval jsem jejich pripsevky (na zadost budovatelu CZF v oblasti) jako offtopic.