Zdravim,
za cca 14 dni zridime bod v Litvinove oblast Loucky. Uz je nas 8. Dalsi zajemci hlaste se. Nyni jedname s firmami na mostecku o pripojeni k internetu.
Velka internetova revoluce prave zacina :-)
Ager
zdar Mobiku
bod mame v lokalite Na louckach. Na tebe "zatim" nevidime, ale neboj se nic. Casem se tam taky dostaneme. Jinak uz frcime na Netu :-). Pokud mas digitak tak vyfot kam vidis :-) smer Loucky. Az budou XI-626 budeme pripojovat cloveka co vidi do Bezrucovky na ty velky vezaky. A tam bys mohl videt ne? Pak bychom tam mohli zridit access point. :-)
Velka internetova revoluce uz zacala :-)
Ja vlastne v Lit. jeste nebydlim, ale je to jen otazka casu. Jen co zjistim, kde jsou v Lit. Loucky, tak okouknu viditelnost. Urcite se dohodnem.
Vivat revolucionari ...
Ahojky, bydlim v Alesovce. Jak ted vypada ta sit v Litvinove? A co pripojeni na net? Byl bych ochotnej do tohodletoho projektu jit, ale potreboval bych vedet co koupit a asi nebudu schopnej najit jinej bod. Taky moc neumim v Linuxu... Ale pokud uz se ten projekt rozjel nebo se rozjizdi, tak se chci pripojit. Tak zdar.
Měl bych zájem o připojemí v Litvínově - Hamru, ale zatím tady asi nikdo není. Je to ulice Mlýnská. Kdyby byly nějaké informace mohl by mi je někdo poslat ??? Díky
Bydlím na Loučkách až nahoře. Kde je to přípojné místo? Možná bych ho mohl vidět - z balkónu vidím Zimní stadion, věžáky v Bezručovce, Chemopetrol a do dáli, druhým směrem Teplice, Most. Co všechno pro připojení potřebuji, co to stojí a koho bych mohl případně kontaktovat?
Zdar
no mi máme ap v ruský na baráku ,, sláva ksč,, nebo jak se to jmenuje, Ale asi se tam nijak nedostaneš , ale je to dost vysoko.No skusit to mužes na 6 kanále a jmenujeme se LMnet
Hele ted sem nahodou koukal na mapu. Myslel jsem
ze bydlis negde u Janova, ale todle je spis chuderin
mas pech pred pul rokem sem se tam odsad odstehoval
ale budu pripojovat brachu, Dukelska ulice. Kam as vidis smer
litvinov centrum. Co mas za Hw.
PS: nekam se zalozil mejl na te a nevim kamm
Cus, nemate nekdo poneti, co nebo kdo se skryva v Janove na ch.6 za SSID JazzNet? Popripade jestli tu nekdo v poslednich cca trech tejdnech nerozjel naky wifi? Nejak se mi to posledni mesic zaclo srat, vsechno od HW i SW u me i ISP se zda v pohode a vypada to na docela husty ruseni, protoze obcas, kdyz je asi zdroj off to chodi uplne krasne jako pred tim mesicem.... No, podle netstumbleru na me neco sviti odnaproti z panelaku....