Zdravim všechny WiFi nadšence,
chtěl bych se připojit do nějaké lokální sítě pomocí WiFi a tím zároveň získat i přístup k internetu. Bydlím kousek od AN, pod Bludovičákem a vidím krásně na Merkur a na panelák, který je na křižovatce mezi AN a Bludovičákem (pod ním je autobazar). Jestli by se našla nějaká možnost spolupráce, budu velmi rád. CZest.
Zdravím, konečně jsem našel někoho z Havířova, který má zájem se připojit k inetu a sdílet data. Taky bych se časem připojil. Problém je v tom, že mám ubohé praktické zkušenosti. Teoreticky bych to docela zvládal, ale prakticky je to horší... Tak až se něco rozjede, rád bych se přidal. Potřeboval bych jen trochu pomoct... Samozřejmě bych se podílel na nákladech za připojení, podle toho, jak se to vyvine... Tak ke konci roku jsem ochoten, podle situace se sítí, jít do toho... Hlavně aby nás bylo, čím bál víc :-)
zitra 08.04.2004 opet zacnu vysilat, takze pokud nekdo skutecne projevi zajem muze se pripojit, bude to na 7. kanalu ssid bude "sms608887920" bez uvozovek samozrejme, bude zita nebo pozitri pripojen i hw router takze konfigurace bude snadna, pridelena rychlost bude cca 45 kbps to vse zdarma a ve smeru mesto ve vysce 3.p. takze pripadaji v uvahu barak u permonu a vezak pod permonem a nebo pod terasou... je mozno tez podle zajmu i smer hrubinka...
Zdravím všechny, ja jsem Martin a jsem ze Šenova. Bydlím kousíček od Šumbarku, a s kámošem plánujeme sí? v Šenově. Chtěli bychom jí později propojit s nějakou Havířovskou sítí, ale těžko se lokalizují polohy nódů, nebo? není mapa (aspoň jsem žádnou nenašel). Dávám proto výzvu, zda by někdo nechtěl udělat mapu Havířova a okolí, do které by se daly body zanášet. (Provizorně by stačilo, kdyby někdo spravoval nějaký mapový podklad, a ostatní by mu mailem posílali souřadnice severní šířky a západní délky, a on by podle toho ručně kreslil body do mapy). Já programovat neumím, takže se radši ptám ostatních. Kdyby někdo něco měl, tak se mi ozvěte na mail.
Ja programovat umim a i bych souhlasil, ze je to docela dobra myslenka. Problem je s casem a sam do toho nejdu. Navic, aby to bylo zcela legalni, musi byt souhlas autora mapy k jejimu pouziti za timto ucelem, jinak by musel nekdo vyrobit mapu vlastni a uz toho chudaka vidim.
Pokud se najde jeste nekdo, jsem ochoten poskytnout sve znalosti a cast sveho casu, pripadne i prostor k umisteni tematicky zamerenych webovych stranek. Ovladam vse co je treba k vytvoreni dobreho webu, validni CSS2, striktni HTML, striktni XHTML, PHP, SQL, prip. mozno i JavaScript, Flash.