mozna dobra zprava pro vsechny zakopeckare od fofrnetu,pokousim se ukecat antenu na baraku v holoubkove(nad schody) vyhled bozi na vsechny smery,ale je to zatim tak na 10-15 procent.TS
A vidis na mne node seva?,asi ne coz,skoda,pokousim se (je to sila) sehnat klice od strechy(zmizeli v propadlisti dejin) a nafotit to,ale stale nic,ale Ja vytrvam!!!!!!!! snad budu brzo vedet vic.T.
Zahajujeme vystavbu AP na node Blekmen. Drzte palce at se nic n€pos€r€...
Bude nasledovat dalsi info, az budu vedet neco noveho a taky dame nejakej ten meeting. Jestli tu je nekdo, kdo ma aspon nejakej volnej cas a mysli si, ze by nam mohl helpnout, tak budu rad.
Zdravim všechny na Praze 10,
já bych se rád připojil k projektu.Jsem úplný začátečník a nemám o tom příliš informací, ale snad do toho brzy proniknu.Bydlím na SKALCE v ulici VYŽLOVSKÁ.Je to jeden ze čtyž 7-mi patrových paneláků(ten úplně nahoře naproti školce v Křenické ulici-vedle tmavého,dřevěného paneláku).Bydlím v 6.patře a neměl by být problém něco nainstalovat i na střechu.Myslím, že někdo má vysílač v jednom z těch 4 12-ti patrových věžáků, na který přímo vidím.Byl bych rád kdyby mi někdo poradil jak postupovat dál(zatím jsem jenom přispěl do threadu) abych se nějakým způsobem zapojil.Díky