podle toho jak sem pochopil rfc-adressing, ma pravdu doc, jenze jednou tu padla myslenka jinaho adresovani - upraveni rfc... jo v soucasne dobe, proc ne tuhle metodu, ale do budoucnu se priklanim k rfc 1 AP/node - pridelen rozsah
to mikim: sejit se osvetlit tvuj spusob? mluvili sme o tom adresovani, ale tvuj spusob chci poradne vysvetlit...
jak porad studuju rfc tak se mi zda opodstatnene adresovat podle nej cim dal vic... proste ap dostane svuj rozsah C a je to a spravce ap at bud adresuje dle sveho rozsahu nebo mu to udelame mi...
jinak pokud vim tak
10.41.0.n je cislo ap (s dummy interfacem)
10.41.n.x je cislo site k ap urcene pro ap klienty at uz na metalu ci wifi
10.41.64+n.x je cislo site lokalnich siti klientu na danem AP
10.41.64.x je pro p2p spoje k jednotlivim ap
u 10.41.n.x kde n>128 je pak jako rezerva pro nedostatek IP/rozsahu..
dyztak mne opravte
podle toho jsem chtel adresovat, ale vy jste mne zastavili a chteli jste svou verzy (vy vite kdo)
to doc: 10.38.5.126:4411 je dc++ hub??? tak ten nefunguje
momentalne nam zase upadl link na haje, zrejme upad router na hajich, takze chyba je zas na strane thn... u nas je vse ok. HW si povidaj, nas router je taky OK, jinej poc se na czf taky nedopinga, kdyz prendam utp, proste jak kdyz se tam router vytah ze zasuvky...
Zjistete u vas nekdo viditelnost na node p4vel_bolonska, ten AP by resil asi hodne soucasnych problemu, kazdopadne nemam finance na to, abych to cely zatahl sam...