Mam problem s tim, ze pokud se chci pripojit k D-Link 900AP+, tak po me chce upgrade firmware, uz jsem hledal mnoho cest, co s tim udelat, ale zatim ez uspechu! Nekde sem tady v diskuzi cetl, ze pokud se toto stane, tak se ma AP zanest na nejaky programator prepsat na nem ten firmware? Muzete mi nekdo poradit, co to vubec je, kde se to da udelat a jestli to ma vubec cenu?
Ja jsem mel podobnej problem. Chtel jsem to flashnout na firmware 2.5, ale v asi v pulce mi to napsalo, ze update selhal a od ty doby jsem se k nemu uz nedokazal nijak dostat a kdyz jsem se k nemu chtel pripojit, tak taky chtel porad update firmwaru a kdyz jsem ho chtel tedy opet flashnout, uz to nikdy nedobehlo do konce. Tak jsem ho vzal a odnesl do I4, odkud jsem ho mel. Bezva zkusenost. Stalo me to 250, coz jsem pry mohl byt jeste rad, protoze si mohli rict pry az 900.
Pak jsem ale zjistil, ze chyba byla v tom, ze kdyz jsem ho tlacitkem reset vymazal, on mel znovu puvodni IP 192.168... a mne zustalo nastaveny IP pocitace 10.51..., takze neni divu, ze to neslo flashnout ani konfigurovat. Az ho tedy vyresetujes, nezapomen si zkontrolovat i IP pocitace, at zbytecne neutracis...
Preji silne nervy, D-LINK to vyzaduje. P.