Všim jsem si, že někdo konečně detailněji rozčlenil "Prahu" - není to sice podle toho, jak to tady většina lidí navrhovala (podle cloudů atp.), ale buďme rádi aspoň za to (až budu mít chvilku času, začnu jednotlivá vlákna přesouvat tam kam patří podle oblastí)...
Forum > Moderovani prispevku > "zbytecne" thready v sekci pripojeni
Ja se prilis nenudim, takze nemam cas sledovat kde kdo co chce, proste Chevees trefil hlavickou o hrebicek.
Ja nevim jestli to momentalne potrebuju rozdelit, kdyz jo, tak na nejake mozna 4 casti, ale urcite ne na jednotlive mestske casti, protoze to by byl jeste vetsi zmatek. Ovsem nejradsi bych, kdybych mel moznost pod tou Ostravou sam vytvaret nove slozky, protoze bych tam rad mel oddelene okoli Ostravy, bohuzel zatim jsem nenasel moderatora s dostatecnymi pravy, ktery by byl dostatecne flexibilni
Coz me vede k otazce koho mam znasilnit abych dostal super moderatora? Nebo je podminkou, ze musi byt vsichni z Prahy?
Nevim jak vlakna zatezuji db? Nekdo zapomel naindexovat tabulky? Ale to bych tu neresil.
Ok predpokladal jsem, ze staci super moderator, no v tom pripade je mi to na nic ..
Hmm v takovem pripade se mi do toho rozdelovani nechce, protoze ted tam nenecham vytvorit treba 20 slozek, aby v nekterych nikdy nic nebylo, na druhou stranu, kdyz je vytvorit nenecham tak se jich casem nedovolam a bude v tom jeste vetsi chaos.
Jeste se nad tim zamyslim a dam vedet, ale nad moznostmi fora jsem v ohledu prav jiz ponekolikate rozcarovan. Je hezke ze muzu do textu vkladat kdeco (coz jsem snad ani nevyuzil), ale kdyz si nemuzu poradne spravovat ani svoji cast fora .. nedivim se, ze nekteri emigrovali na vlastni fora ..
Klidne podporim, protoze admin, ktery je schopny zpracovat a vyridit pozadavek ve lhute nizsi nez 1 mesic by byl vitany.
Co se tyce jarniho uklidu a tak vubec .. Ja si stejne myslim, ze VF pro lamky neni a nebude. Treba my vse resime na VF, protoze a) nemame co skryvat, b) vase CF je daleko a tudiz pomale. Pro lamky a vsechny ostatni poradame pravidelne schuzky kazde 1 pondeli v mesici (navstevam z prahy apod se nebranime ), ktere se osvedcily vic, nez nejake VF, kde i kdybychom se rozkrajeli, tak tam lamka stejne nic nenajde ..