Cauky,
sem rad ze jste se ozvali v tak hojnem poctu.
Nejprve by bylo dobre vytipovat jeden bod, kam bychom mohli dat APecko. (takovy bod, na ktery budou mit vsichni primou viditelnost ...).
Nasledne na tento bod postavit APecko (cca 10-15tis) a pripojit jednotlive klienty (cca 5-7tis/jeden). Nasledne budeme usilovat o pripojeni k CZF ale vzdy je nejlepsi mit tuto lokalni, zatim nepripojenou sit mit hotovou ...
Ja vlastnim na sve zahrade stozar , na kterem bylo do nedavna vedeni 22kV. Prozretelne jsem ho nenechal zbourat, protoze mi bylo jasne, ze kdybych v budoucnu neco takoveho potreboval, uz bych na to stavebni povoleni nedostal ). Jsem situovan v Hrncirich presne na rohu ulic V Uhoru-K Seberovu. Vidim na cele Hrncire, Vestec, Seberov, Zdimerice, cast JM a cast Jesenice. Urcite by nebyl problem zde pripojny bod umistit. Kdo zhodnoti jeho umisteni ? Kdo je schopen zde pripojny bod instalovat ? Jak se to dela s financni investici ? Vlastni a plati ho ten, u koho je umisten, nebo se nejakym dile podili zajemci o pripojeni v miste ? Mozna, ze jsou to trochu blby otazky, ale ja jsem v tomto smeru laik.
Zdravim,
dávám o sobě vědět pro případ, že by se zde našel někdo kdo by mě mohl připojit.
Háje, ulice V Hájích (RD u přehrady)
Viditelnost - paneláky v kopci až po věžák s hodinami, na druhou stranu zase veškeré domy v Petrovicích a asi i část Hostivaře (paneláky)
Mám o připojení vážný zájem a rád bych ho vyřešil co nejdříve (finance na to jsou). Případní zájemci (je tady až moc threadu na téma Háje) dejte vědět kdyžtak do pošty. Možná že by se našly i nějaký peníze pro případné vytvoření páteřního či přístupového (i když na to ta lokalita neni až tak nejlepší) bodu.
Nechci plkat, chci se připojit a případně tak i pomoct dalším.
Pěknej den,
ZPC
(omlouvám se že sem tohle dal do víc threadů kolem Hájů, ale přišlo mi zbytečný si všude vymejšlet něco jinýho)
Behem roku 2003 se budu stehovat do Hrncir a jak tady koukam je to asi jedine pripojeni, ktere je v Hrncirich mozne.
Mohl by mi nekdo pomoci s tim co potrebuji pri pripojeni? Viditelnost atd... Nebydli taky nekdo v Hrncirich?
Jsem zoufalej
Slysel jsem, ze kdyby bylo v Hrncirich dost lidi, bylo by mozny zbudovat internet po kabelovce televizi. Nevim kolik znamena to "dost" ale treba by to nebylo nerealne. Nikoho v Hrncirich neznam... :(
Ale mam dojem ze vidim na Hotel Opatov na Jiznim Meste.
Tak se nejak domluvte.. bydlite skoro na dohled... treba by sla natahnout i Ronja. Ale je to asi daleko... Najdete si nekoho kdo vas napoji... je tu kolem dost lidi co planujou CZFree.. treba ho uz nekdo ma. Mrknete se na Monitor CZFree a zkontaktujte vsechny, kdo by vas mohli spojit!
Do konce unora planuju rozjeti AP Zakourilova - Chodoff s 2ma sektorovkama (1. smer JM II, 2 smer hotel opatov viz monitor). Pruser je v tom, ze cely jiznak je totalne odriznuty, takze dokud o CZFree budeme jenom mluvit a nebudeme nic delat tak taky nic mit nebudeme.
Navrhoval bych svolani srazu CZFree na Jiznim meste - kdo byste prisli na pivo?
Naposledy upravil topic 14.01.2003 v 13:20
11.01.2003 v 22:34
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Hele presne tohle jsem chtel dneska navrhnout... Bez srazu nic nedomluvime... chtelo by to sezvat vsechny, opakuji vsechny, kteri by tu chteli neco vybudovat... Node Dark Art2 jak jsem pochopil asi jede a ten je v novych katerinkach...
Ja bych zajem mel, ale moc toho vo tom nevim, bydlim v Cyprichově ulici a bohužel proti je panelák a vidim jenom na hotel Kupa, ze strechy jsou videt Petrovice, mozna vic, napis mi vo tom vsechno co bych mel, moh udelat pro to pripojeni, krome stehovani teda )), a ceny by me taky zajimaly, dik a cus
Kdyz uz jsem to nakous, tak ta organizace srazu bude asi na me... Chtelo by to se ale dohodnout - videl bych to na pristi tyden aby to do te doby vedelo co nejvic lidi. Bylo by to dobre nekdy v tydnu, protoze vikendy jsou zabity, lidi jezdej na chaty a na hory a buhvikam. Navrhuji pristi ctvrtek - t.j. 23.1.2003 v 19.00 na Opatove na metru - na lavicce naproti sberne sazky - pokud aspon par lidi potvrdi ucast tak zarezervuju misto v hospode tak 300 m od Opatova. Czfree zdar!