Myslim ze to vypada asi takhle: neni mozne ze by nektery ze 5 bodu ve vratimove nechytil ani jedno ap v hrabove ... ted jenom staci aby to nekdo premeril a muze se zacit neco delat(coz stejne v zime asi nema cenu) ...
Já myslím že byste (vy znalejší problematiky) měli kontaktovat "Pacánka" který přidal 4.3.04 svůj koncový bod do mapy. Se svým umístěním v Paneláku ma podle mne nejlepší předpoklad se do Hrabové dořvat.
BTW - pokud někdo vlastníte nějaké to měřicí zařízení rád se nechám změřit
vzhledem k tomu, že čas pokročil, chci se zeptat kolik lidí by mělo zájem o připojení k internetu a kolik měsíčně by jste byli ochotni platit. díky Standa
No nevim, já momentálně používám Eurotel Data non-stop se kterým se mohu připojit kdekoliv v ČR (mobilita je bájo )což mě do konce června se 100min na volání kamkoliv v ČR příjde na 791,78 Kč.
Uvidím jak se operátoři poperou na konci června kdy končí speciální nabídka a co nového nabídnou.
Má představa ceny za rychlejší WiFi NET (alespoň 128) je pod 500,- Kč. Doufám že mě neukamenujete !
rekl bych, ze pripojeni by bylo realne pres VSB, ktere je sice dost daleko, ale dostupnost by pry mela byt celkem dobra a afaik se plati 500 za 64+, coz se da ...
Proc czFreetimov?
Hele signal od CZFree Ostrava .. To je jako byste ocekavali, ze vam tam zacneme nejaky signal poustet, jeste vas vsechny obejdeme jestli se nechcete pripojit, hmm samozrejme osobne a pomuzeme s instalaci a ehm ..
Proste od CZFree neocekavejte nic co si sami neudelate. V podstate myslim, ze propojeni s Ostravou je nejmensi problem, ale za 1 musite mit uz neco funkcniho, aby bylo co propojovat. Najit si body v ostrave na ktere vidite, nebo byste mohli videt, a nasledne kontaktovat prislusne spravce a domluvit se jakym zpusobem vyresit propojeni ..
Jinak na otazku co mam udelat sis ve zbytku odpovedel, takze muzes zacit
problém je otázka financí, myslím že nemá moc smysl kohokoliv oslovovat dokud nebude v provozu alespoň jedno AP, ale jisté je že to bude něco stát, nejlepší bude aby ti co jsou ochotni se nějakým způsobem podílet na výstavbě sítě ve Vratimově,zašli někam na pivo. Standa
Tak to už jsme 3 kdo se chceme sejít ! Dnes jsem komunikoval s Pecánkem a vypadá to že s pomocí vytvoří 1 Vratimovské AP Domlouval jsem se s Pecánkem na schuzce která se uskuteční zřejmě v příštím týdnu ! Prý si rád odpočine od učení !
Tak někdo navrhněte nějaký objekt a dobu (nějaké klidné místo kde se moc nekouří) ! Já jsem casove neomezen takže se přizpusobím !
Tak lidi, mam novy HW, zadne Pentium 120, sehnal jsem od "tchana" Cel 366, znackovy Autocont, takze uz jen HW na AP a povoleni. Co se tyce signalu, dnes jsem kontaktoval HERO, protoze se mi jej podarilo chytit, navic mam jeste dalsi signal a to na pitomou plechovku, ktera neni kompletni ) Dam vedet co bude dal, zatim caute
Opravdu jsi chytil Hera ? Jeho ESSID je CzFree.Net.Hrabova.Apollo2. Pokud jsi chytil HEROONE, tak to z CzFree nikdo neni, ale je to nejake AP, vysilajici hodne pres povoleny vykon nekde na Hrabuvce. | tech panelaku by si mohl chytat i moje AP CzFree.Net.Hrabova.Slim, vyhled na ne mam (bezproblemovy alespon na posledni patra).