V sekci "připojení - Praha" zbývají jen ty "mrtvé" TRHEADy.
Ještě jednou či spíše dvakrát proberu co tam je a rozdělím je do správných pod sekcí Prahy.
Jen je otázka jestli ty úplně nejstarší (rok a více) by nebylo lepší rovnou mazat nebo mergovat do těch vláken kam patří podle oblasti
Dále by bylo vhodně zákázat v sekci "připojení - Praha"
zakládat zakládání nových TREADů, aby nováčci ten bordel tam znova neudělali čímž by tato práce byla naprosto zbytečná :(
Skvělá práce panové.
Kolik to dělalo vláken vlastně?
Nejstarší vlákna můj názor na to tu byl už před rokem.
Vyházet, zkartovat.
FAKT ty vlákna už nikoho netíží, zvláště pak typicky tak, kde např. jsou pouze 1-5 příspěvků nebo téma vlákna bylo vyčerpáno např. úspěšné či neúspěšné ukončení podle okolností.
IMHO: moderator je moderatorem protoze ma urcite zkusenosti a mozek(aspon by to tak byt mnelo) a tudiz je schopen posoudit co patri pryc a co ne.
Prispevky typu "chxi se pripojit bydlim v praze vsichni mi pozte jak" IMHO patrej smazat. Pokud jsou cerstve je idealni je presunout do spravneho vlakna(pokud je tam udani odkud clovek je presne)...pokud je moderator ochotny to udelat.
2Doc: Celkem mne překvapuje že, píšeš o černým mostu žádal jsem tě o sloučení vláken a ne o mazání totéž o Uhřiněvsi kde jsi nové vlákno smazal no nevím ale, vše je trochu jinak než se chtelo to že, nikdo nepřispívá neznamená že, se nic neděje. nemám čas psát do všech vláken cloudu Jihovýchod to bych mel 3x víc přípspěvků a žádnej čas. prostě není čas sedět nad forem.
Zdravím Karel
Docu zdá se že, jsem tě podcenil z úspěchem jsi smazal vlákna kde se i psalo viz černý most, kyje,šterboholy atd. Děkuji ti srdečně za přidělávání práce a shánění kontaktů na lidi který už asi nedoženu kdy jediný kontakt jsem mel přes meil v postu fakt dík možná je čisto ale, jsou tu fora kde se nepsalo dýl. promin ale s takovouhle přehananou aktivitou kdy mažeš vlákna s 1-3 měsíce starejma příspěvkama je fakt na hovno díky za přidělání práce příšte se na to vyprdni uděláš líp.