Ahoj! )
Tvé stránky jsem samozřejmě zbrowsil, několikrát i v dřívější době. Pojal jsem tu větu strochus nadsázkou, tvá ronja má postup pro lajky, dokumentaci, obrázky i support. Z tohoto pohledu je to i podle mého také nejlépe fungující volba.
Já nemám nic proti vrabčímu hnízdu, jen si myslím, že by bylo pěkné, kdyby se podařilo udělat i takovou variantu pro bastlíře, který prostě na něco takového nemají žaludek nebo si myslí, že osazení případných odladěných DSP zabere mnohem méně času (sem patřím i já). Navíc tu někdo psal, že i vzdušné zapojení není s ohledem na rezonanci úplně ideální (by? je to zatím asi to nejlepší co je) - nevím, takový odborník rozhodně nejsem, takže asi bude co vylepšovat, o chybějící češině si se tu už zmiňoval...
příspěvek č.73 v tomto vlákně, trochu sem to samozřejmě zmotal, ten dotyčný nepsal o rezonanci ale o oscilátoru (i když mam takovou intuici že to má k sobě hodně blízko). :-)
Já se vžádném případě nesnažím shazovat tvé řešní, ale přeci jen, zájemců o DSP je podle mého také hodně a třeba by jich bylo ještě víc, hodně lidí čeká, jestli někdo něco nevytvoří. Netvrdím, že je jedno lepší nebo horší, prostě někomu víc vyhovuje jedno nebo druhé...
Jen mě právě napadlo, jestli by se třeba někdo do něčeho takového byl ochoten pustit, třeba ve stylu tvého twistru. Říct na kolik by takový vývoj cca vyšel a vyhlásit podobnou sbírku. Předpokládám, že ty to asi neplánuješ...?
Máš pravdu. Měli bychom se ale naučit tolerovat a respektovat přání a rozhodnutí druhých. Na takové rozhodnutí má každý právo a je hloupost ho zato jakýmkoli způsobem napadat.
Právě proto jsem se ve svém původním příspěvku tázal, jestli by třeba právě takový člověk byl ochoten svůj návrh uvolnit za přiměřenou finanční podporu (aby se mu zaplatil, třeba jen z části, čas na projektu strávený).