videl bych to stejne bud to tu na východe schováme pod Jablonku jižneji pod HMNet a více východneji pod czela názvy mne netrápí pouze jen to že, mohou nastat problémy. Zdravím Karel
Tak už jsem na mapě monitoru, ale počítám, že stejně někdo bude muset ten signál změřit, jestli to má vůbec cenu, aby to připojení bylo kvalitní....díky čekám na vzkazy
Budu bydlet v Praze Libni, Prosecká ulice. Chci se zeptat na radu
Od vcerejsiho vecera (tak kolem 22:00) je AP Flick v provozu s antenou 8db a lze se na nej pripojit.
Do cca 24:00 byla antena na sterese a ted ji mam sundanou na terase, ale porad v pohode jede.
Na strechu ji dame az bude jasne jak antenu uzemnit....
Signal kolem AP Flick v pohode i na neprimou vyditelnost do cca 300 metru a max. jeden barak v ceste. Jak to funguje nekde dal neni otestovane.
Takze testujte pripojeni a muzete pocitat ze az bude antena na strese tak to bude jeste lepsi.
Zatim se pripojilo s testovacim notebookem 6 mist, vsechna v tom novem sidlisti.