takže v podstatě při použití na všesměrovku je splněn limit. používáte to někdo naostro jako AP ? já si s tím chvíli hrál a ve chvíli kdz jsem chtěl zprovoznit WEP to totálně vytuhlo a musel jsem úplně smazat konfiguraci. dělá to často nebo je to spíš vyjímka ?
Ciste nahodou jsem pripojil DWL700AP k vzdalenemu AP v modu bridge ke komplu pomoci LAN kablu, fungovalo to jak ma, ale zaroven se mi pripojil notebook pomoci PCMCIA karty na 700ku ktera se pro nej tvarila jako repeater, oba komply fungovaly bez nejakejch problemu i pri soucasnem stahovani. Je to normalni?
DLink DWL700 podle vyzkoušení funguje jako klient proti AP Orinoco jen s firmware 1.00, s jakýmkoliv vyšším se sice spojí, ale potom cyklicky vypadávají pakety (když dáte ping, tak to třeba 10x projde, potom 10x ne, pak zase 10x ano, a opět 10x ne).
BTW: Jinak je v módu Klient naprosto transparentní, na AP je vidět pouze MAC adresa zařízení za ním (někteří ISP jsou na DLinky alergičtí, ale 700 prostě nepoznají - vyzkoušeno). Bohužel k němu nejde připojit víc počítačů přes switch...
zeptam se hloupe, mam taky Dlink 700AP (firmware 2.0) proti orinocu AP-1000, projdou 4 pakety pak 2 ne atd. Myslis ze je to ten problem nebo je to slabim signalem? Popripade kde bych k tomu Dlinku nasel ten 1.0 firmware... Moc dik za odpoved