zatim je bez konektivity do czfree a netu = potrebuju sehnat nejake penize na antenu na link do czfree.
pokud nekdo namerite tohle AP dejte vedet rad bych zmapoval kam dostreli :-)
poznamka pro rejpavce: AP NEPRESTRELUJE :-) mam to spocitany:-)
jirko veř tomu že, ti stejně nekdo sdelí že, přestřeluješ. Takže se na to vyprdni. Chceš zanést jako node v testu: Neo chceš být rovnou jako AP. Jinak link na Vás vyřeším v pondelí zkusím Vám to posílat přes rozbočovač a to v vertikální polarizaci na kanále č.4. pokud by s tím mel být problém tak neníproblém to udelat jinak. Karel
ti pošlu na Jirku bufala a k tobě ho pošlu z Kyjí. Každopádně u mne je to stejný problém s anténama. Nemám na zbyt :-( jak antén tak karet i financí pomerne dost jsem se vycamral z penez takže mám celkem problém. zdravím Karel
Takže na po 4-té se doufám povede zprovoznit trasu mecholupy<>Kyje která je už cca týden ve zkušebnímprovozu a odkud se dále počítá s linkem na počernice.
jinak dočasně byl pozastaven provoz na linku Kabel<>Bufalobil počítá se s obnovou na 100% jen je potřeba to dotáhnout trochu víc než předtím. S linkem se počítá bud na přímo nebo max přes hop satalice.
Zdravím Karel
koukám že doc to blbě zrevidoval!
opakuji se link je v trase mecholupy<>kyje v testu a doufám že, na po 4-té už bude v pohodě dále se počítá z linkou k Jirkovi ale, jak to vypadá s materiálem anténu máte i na Kyje nebo jen k JirkoviF díky karel