zakladam tento thread, protoze vhodny jsem neobjevil.
Jedna se oblast na rozhrani Vinohrad a Vrsovic - tam kde
je nejnizsi bod klesajici Francouzske a odtud stoupajici Ruske,
plus ta stran stoupajici odtud nahoru ke Korunni.
Je tady AP Pace (propojeny ted s Tone) - prednostne tedy
resme mista, kam dosahne Pace, a kam uz nedosahnou Snowflake
nebo Tone. Priblizne v ohradce lim - coyot - pace - tone - snowflake
- yasmeene.
Sraz? Hospoda?
Necht se prosim vyjadri VIP, tedy Pace / Tone / Snowflake / K2
ahoj, tak jsem tu!
mame to tu trosku pod kopcem..jak to tu jde? klidne muzem zajit na pivko. Nevite nekdo jak to vypada s Vitexem/Pace? Je to jiz aktivni nebo jeste testuji? mam to max 300 metru ke starejm hadrum z Hradesinske.
tak zatim,
karel
Ahoj chtěl bych se připojit z Moravské node Linx nejlepší by to bylo na salamandra, ale nemam možnost to proměřit a bez toho se mi nechce kupovat hw mohl by mi někdo pomoct prosím ???
V dohledny dobe se chystam merit Na Safrance, tak to promerim do vsech stran, abych vedel jak sou pokryty ty vilky tam, tj jak se tam da chytat Snowflake a Tone. Muzu zkusit i Pace, sice je dost daleko, ale je to celkem z kopce...
Akorat musim sehnat PCMCIA kartu a opravit testovaci plechovku
Takze pak muzu udelat nejakej vypis co se tam da chytit.
Jediny co mi chybi je PCMCIA sitovka s konektorem na externi antenu. S tou interni sice zmerim jak se pripojim, ale pokud to nebude aspon trochu smerovy tak nezjistim jak se chytaj jednotlivy APcka samostatne.
potrebujem akorat tu PCMCIA s konektorem na externi antenu Ale asi to dopadne tak ze vemu XI-626ku a ponesem komp na strechu. Jestli mate takovej nejakej prenosnej komp tak to muzem sfouknout. Ale vubec nevim kdy, pac mam tedka hoooodne malo casu