My, (Pe3k, Beaver42, Čes?a, Otmar a ještě 2 děti) jsme tam seděli od 18.00 hod ve velké mistnosti (u projekce hokeje) nad mapou Vratimova, nějakým tim pitím a plechovkou (antenou).
co së týče wifi připojení ve Vratimově tak jsem si objednal bluetone angel 512/128 a hodlám ho sdílet prostřednictvím wifi a ethernetu s 4-10 lidmi tak kdo by jste měli zájem tak se přihlaste.
ahoj Standa (měsíční cena je 1490 bez DPH děleno počtem uživatelů)
Tak sem si zaridil tech. podporu od kamarada, ktery ma AP v Hrabuvce. Neni problem aby pomohl. Orientacne mam zjistene typy a ceny AP a byl jsem spise mile prekvapen. Doporucil mi primo Dlink(y), vice budu vedet do konce tydne. Komunikuji s Pe3k, urcite provedeme jeste nejake mereni, inet. by snad mel byt tez. Potvrzuji ze na inet mam zajemce z panelaku, a to 5 vcetne me a pak jeste dva externi. Jinak bych navrhl jeste jednu slezinu treba zase u Sodka, nebo nekde jinde ). Ja uz urcire prijdu. Diplomku uz mam napsanou, ted se jenom ucim. Jinak sem se rozhodl, ze vam dam kontakt na mne, a to tel. 604 834 820. Tak do toho prasknem ato uz jede. Caute