mam tu gsm resetator z mobilu spinani udelam bud na tranzistor nebo na relatko. cenu nabidnete, je tu dokonce moznost dodani vlastniho telefonu (tim se to cele zlevni). je to cele pekne uhlazene v krabicce s externim napajenim povetsinou 12 voltu (ale to si taky muzete vybrat, protoze ty co jsem udelal jsou dost variabilni) udelal jsem jich par typu ale vsechny jsou v zakladu stejne a po tydenim zkouseni prohlasuji ze chodi. Cenu nabidnete, ale dbejte u toho na cenu pristroje z bazaru, soucastek je taky par a v neposledni rade take prace.
telefon z bazaru min 250, soucastky s krabickou dalsich 200 takze fakt ne :-). zkus neco lepsiho, da to docela i dost casu.
lepsi verze resetatoru (lepsi uchyt sim atd) soucastky min 350,-
Na jakykoli mobil chytnu optocleny (misto LED; dva - druhy je jako zaloha) a ty mi pak spinaji casovac ktery zajisti dobu sepnuti tlacitka reset, to uz se deje bud pomoci rele, triaku, optotriaku nebo jen tranzistorově. výstup je proste jakykoli at NO nebo NC. Pokud si dodate vlastni MT tak se o to cele zarizeni samo zlevni. Foto dat zatim nemuzu protoze jsem odpalil fotak (nepozral 9V misto 3V)
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.