Pánové.. a dámy také jistě,já myslel ,že zde se probírá produkt TP Link a ne zda firma I4 jmenovitě pan Sedlák je solidní v případě prodeje wifi výrobků. Moje zkušenost s TP Linkem je docela dobrá, jen mi nejde napojit víc počítačů na UTP výstup z AP bez routeru.Na i4 se píše ,že to lze bohužel nedaří se mi to. Případně at mi někdo opraví.Dále také se probíralo zda v i4 vymění na záruku zboží... No stalo se mi to v záruce porucha,byla výměna zařízení,ale 3 týdny čekání bez jakékoliv odpovědi třeba emailem.Další podobná věc byla myslím u zcomaxu HW AP kde se podle webu p Sedláka dalo nastavit modré z nebe jako například regulace toku dat pro klienty a výsledek byl mizerný bohužel.
Jo ještě poslední větu k TP Linku... vypadá to opravdu na XX verzi DLinku pod jiným názvem.Vinikající citlivost třeba tam kde AP Ovislink 1120 se nechytá.
TP-LINK TL-WA200+ má v naší síti jeden člověk, nevím teď bohužel jaká je to revize hardware, ale v režimu klient regulace u tohoto výrobku vůbec NEFUNGUJE!!! - ověřeno proti AP.
Stejně tak u všech dalších D-Linků, které jsem doposud testoval (originály i OEM verze, revize B a C), v režimu klient regulace také nefungovala...
Čaute, v pátek mi dorazilo toto AP, ale po připojení k pc(křížovým kabele)se mi problikává ledka lan,ale nejde na něj pingnout ani připojit. Je to už druhý kousek co mám(ten první se ani nerosvítila ledka lan),tak jsem ho reklamoval, ale než jej budu opět reklamovat tak se chci zeptat jestli někde nedělám chybu. Dík za odpověď. Vašek