Zdravim,chtel bych postavit wifi s cca 5ti PC a TL-WA200+ jako AP se me zda idealni, pouzil bych sitovky TL-WN250+ a v jednom pripade TL-WA200+ jako klient + switch pro pripojeni 2PC,vzdalenost do cca 800m vedsinou prima viditelnost, oblast neni zarusena. Je nejaky duvod,proc by to nemelo fungovat nebo jsou s timto AP nejake problemy???Diky...
Mame ho jako klienta a slape v pohode -ze zacatku se asi 2x muselo restartovat,asi nakej zatuh,ale ted je v pohode ... v i4 kdyz ho koupis a nepudem tak bez problemu vymenej, pujcujou i na vyzkouseni,jak uz se zde psalo
Prosim Vas,
De tohle AP, nebo jeste lepe ten Dlink 900+ jako klient oproti AP s XI626,(tedy linux PC).
Pokud jo, tak je to v poho, pokud ne, je to k nicemu.
Ma to jen jednu antenu, neni to tak, ze ta druha je integrovana nekde vevnitr? to by mi moc nepomohla, kdyz to dam do mista bez signalu, ale mozna staci jedna externi (smerovka)
BTW> nevite kolik to ma v klient rezimu vykon?
rek bych dost podstatna informace, ktera vsude chybi. vsude uvadi ze je regulovatelny (17-10) ale jak pisete je to jen v AP modu.
Pocitej s tim, ze to bude taky tech 17dBi. Nekdo tu psal, ze nejde snizit, vyzkousim taky. Docela by me to nastvalo. :-EI
Jinak zkusenosti dobre. Jestli se nepletu, nechova se jako router, ale spise jako bridge. Router by potreboval nejaky nastaveni, ne? A v klidu tim projdou broadcasty vc. DHCP.
Nevyhody: Nemeri signal. Umi zjistit pritomnost signalu jineho AP (pro klient rezim) a zobrazit pripojene stanice, opet bez kvality signalu. SNMP rozhrani je dost k nicemu.
Zdravím. Trošku od tématu. Ale přeci jenom. Potřeboval bych za GWAP 300 zapojit nějaké zařízení (pravděpodobně to musí být router), abych mohl sdílet připojení na několika PC. Díky za odpovědi.