DARGOS: no me driv taky slo hrozne pomalu, ale nekdy minulej tejden jsem stahoval najednou hrozne rychle, no a ted to zas nejde... seznam.cz ani nepingnu, ani netraceroutnu pise mi to bud neco jako network unreachable nebo unknown name, nebo tak neco... Moc tomu nerozumim, ale pamatuju, ze driv mi kamos poradil tam pomoci route doplnit default gateway, coz problem vyresilo (z nejakeho duvodu tam nebyla automagicky, jak rikam, moc o toho nevidim...). Zkusim ho jeste donutit, at se na to mrkne:-)
zdravim, mate nekdo podobny problem na AP Jizak jako ja? Kdyz chci pingnout APcko tak pise Destination Host Unreachable... Pred par dny to zase bezelo naprosto vyborne, ale vcera odpoledne to takto vypadlo...
Lidi, jak ste na tom s rychlosti? Po tom prepojovani nekdy v utery se mi sice zlepsil downstream, ale zase neskutecne zpomalil upstream. Proste neprima umera:-(
Mne to tedy chodi zhruba stejne jako predtim, ale stejne si myslim, ze TH mohl dat vedet driv o ruznych upravach, hlavne po slibu, ze se nic nezmeni a neprerusi provoz. No tak snad zas OK.
jak si mam změnit vaš vykurvenej tarif když se nedostanu ani na vaše vykurveny stranky??? (ani z czf ani cez pevnou lajnu... prostě nijak) - a to netrva jeden den!!!!
dopiče už
vaclav
fakof
tak a ted se třeba poserte
----------------------------------------------
|Autor je možná lama a v sítích vůbec nevyzná|
----------------------------------------------