Našel jsem si na mapě AP vyton.czfree.net, který je na stejné budově, v které já bydlím. Vlastníkem je podle všeho Deu, napsal sem mu do pošty, ale zatím neodpověděl.
Chtěl bych se tedy informovat jak se můžu k tomuto bodu připojit a co to obnáší?
Pokud to sem nepatří, budu rád když se mi ozvete alespoň na mail. Předem díky...
Ahoj, bydlim v Katerinsky ulici c.10 a mam vyhled dolu na vyton nebo pak pres reku, taky bych se rad pripojil, sou k dispozici nejaky fotky mista ? abych vedel na co se orientovat
Ahoj
Tak já sem na tom podobně. Chtěl bych se připojit k bodu vyton.czfree.net mám i změřený signál. Zajímalo by mě koho mám kontaktovat když to vlastní DEU a ten nekomunikuje.
Ještě v pátek bylo možné se k výtoni připojit - dhcp a jelo to bez problémů. Nyní 3. den nejede, majitel - Deu se nehlásí. Neví někdo, zda to bude nadále funkční?
Majitel - Deu - je pry jeste nasledujici tyden na dovolene. AP zjevne v tuto chvili nevysila. Zda zacne Deu po navratu komunikovat s timto threadem si nejsem pri pohledu na prispevky tak jisty. Mailoval jsem mu s zadosti o trvale pripojeni asi pred 6 tydny.
asakra, to jsou spatny zpravy -( uz tejden se zoufale snazim najit ve vzduchu vyton a ted koukam ze zbytecne -( f kazdym pripade potvrzuju ze vyton vubec nevysila
co se tyce tohodle threadu, tak na nej nikdy reakce nebyla... jedina moztnost je deua najit pres email, foun nebo icq...
Už, s postupem času, někdo vydedukoval jako kontaktovat id Deu nebo se připojit na vyton.czfree.net? Koukám na tu anténu z okna, mám fajn signál, ale nedostanu IP. :(
Ad SiGY: V dobe, kdy jsi psal jsem jeste mel dobry signal i pripojeni. Vcera signal zmizel, myslel jsem, ze je zaruseny novym nodem strakonicka hned na sousednim kanale 13. Subnet vytone (10.55.10.0) vsak neni dosazitelny ani z jineho segmentu czf. Takze to asi spadlo. Deu se zrejme neda kontaktovat jinak nez pres prostrednika (napr. ptaq) nebo telefonem. Zkousim to, snad uspeju.