jestli chces, tak zkus otocit antenu na me a hledej czf.HMNet.AP2 na 9 kanalu v horizontalni polarizaci...
delal sem par uprav, takze by neco mohlo k tobe dorazit... momentalne ted nemam cas, ani vybaveni na mereni.
takze se muzes pokusit mne chytit
pokud mne chytis s dostacujicim signalem dej mi vedet a ja ti reknu, jak se ke mne pripojis
Aha... ty sis koupil vec kterou sis mohl postavit a pritom by byla fukcnejsi a univerzalnejsi.... tak to se nedivim za tu cenu.... klidne ses mohl poradit... a vsadim se ze tam mas placenej StarOS, co??? achjo..... no comment...
ted mame v kyjich to same co bys mohl vytvorit i ty.... a je tam stara udejchana P 100 (budu ji muset vymenit za 150 protoze je opravdu udejchana) a stalo nas (Karla) to: switch 650,- ; antena 1500,- ; wifina 1500,- a prace za 0,- (dobra.. dostal jsem veceri.. ) )
Hmm, mozna, ale kdyz jste u me byli, tak jste rikali, ze me to vyjde tak na 5.000. Pripocti router a praci a jses tam skoro taky.
Jestli je to nekompatibl, tak je to horsi. A starOS nevim, co je, takze to tam urcite nemam:-)))
Ten Router co tam ma Rich je obycejnej Hardware router.. Nejde o zadny PC na kterym bezi StarOS. Rich ma doma vice PC takze jde pouze o to aby fungoval NAT