Mikulas
Member
|
Hele lidi, vy jste uplne jak streleny! Pozoruju to snad ve vsech threadech :( Vsichni pisou a pisou, ale vubec nepremysleji. Je mi z toho smutno.
(reakci vyprovokoval prispevek stay d)
1. co kdybyste resili neco OPRAVDU duleziteho? Co na tom zalezi, jestli je nahore napsano root nebo domu, kdyz se mezitim na druhe strane site nekdo lopoti s tim, aby se vubec na to forum dostal? Vzdyt se podivejte, kolik je na celem foru tun s*acek o nicem. To je vazne hruza.
2. carlos uz to rikal NEKOLIKRAT - bud zmenit skin, nebo nechat byt. To mi prijde naprosto logicke, protoze kdyz se na to podivam z pohledu toho, kdo tento skin delal, tak je mi jasne, ze si nenecham do sve prace jen tak kecat nebbo rovnou zasahovat kdyz se nekomu zachce. Jestli jste to nekdo zkousel, neni to vubec easy! Napraskat prouzek menu jednim fontem umi kazdy, zmena skinu je prace na tydny.
3. argument proti zmene: Ve foru jsou 1.684.864 zminky o nejake polozce v menu - kdo se ma pak vyznat v tom, kdyz zmenite nazvy tech polozek? Co kdyz prijde nekdo novy? Uz to vidim jak Libuse: dalsi kandidat na zapis do CKD je "Ve foru se pise, ze si mam precist FAQ. Nikde v menu to neni, kde to najdu?"
4. 2doc: To ze jsi ikony predelal je fine, alespon jsi projevil snahu narozdil od kecalistu, ale mozna jsi mel predtim zjistit, zda to ma vubec smysl, ne? Neni treba si stezovat...
A tak dale, a tak dale...
|