cau,
projizdel jsem mapu pokryti na Petrinach a je to tam jednoznacne zalezitost Permonika :-) ale proc ne. Bydlim na rohu ulic Na Petrinach a Brunclikova (v panelaku) a zajimalo by me, jestli body typu Jungle, Pavela a Kornout jsou APs, na ktere bych se mohl (po domluve) take pripojit nebo jsou to jen point-to-point bezdratova pripojeni. Nevi to nekdo?
valec
poradi nekdo kde se pripojit??
nevyznam se tu v tom moc, ale chci zrusit ADSL se kterym nejak nejsem uplne spokojenej s pomerem cena/vykon a nevim kde jinde se pripojit..?
dikes!
Ahoj, bydlim v Santrochove ulici na Petrinach, z nabidky znam Pe3ny.net (Zaručená rychlost 64 kbps/maximální rychlost 320 kbps 581,- Kč/měsíc vč. DPH) Jestlize nekdo z Vas pres ne jede, zajima me jake jsou zkusenosti se spolehlivosti, rychlosti atd. Da se jeste splasit neco dalsiho ? Bydlim v 6. patre, takze mam docela vyhled smer centrum, Strahov..dik za info
Jo a jak je to u Pe3ny.net s tim FTPkem ? Procitam diskuzi a cucim na to...jelikoz ja FTP fakt potrebuju (ne nejsem stahovac) pro kopirovani souboru na svuj server atd... Clovek si obcas neco stahne, ale tak nejak v pohode....
Ahoj !
Jsem čerstvě registrovaný a stejně čerstvě přestěhovaný na adesu:
Na okraji 1.(První vilka za výzkumákem na konečný tram) Prosím o info o možnostech připojení v této lokalitě. (koukám z okna na tokovou pěknou anténu na střeše výzkumáku - to mi je asi prd platné, že?)
Zdravim,
nekdo zacal rusit cele jizni Petriny, uz to trva 1-2 mesice. My (Jungle) jsme od te doby ztratili pristup, vyjma okamziku, kdy to ten dotycny odpoji.
Diky za jakeko-li info o zahadnem rusici.
Martin