Mohl bych se zeptat, kolika lidem již běří SMD rx (případně tx, ale je pokud vím, mnohem je právě citlivost rx osina v zadku) se stejnými parametry jako vrabčák?
Mimo K.J.S a Ondřeje Tesaře.
Neberte to jako neúctu k Vaší usilovné práci, jelikož to s tím, jde, ale věty jako
....
Dal by bylo vhodne vyresit nejak kvalitneji ladeni - takze neosazovat a
prislusne pady udelat je vetsi a tak aby byly dobre pristupne (pro pripajeni
potaku na testovani a nasledovne vymeneni za rezistor se spravnou hodnotou).
zní to, jako bych musel tu desku položit do pentagramu a zaříkávat součástky, aby měly nějaké naprosto šílené parametry(odlišné od těch udávaných na souč.). Což samozřejmě pravděpodobně není pravda, o elektronice nevim skoro nic. Nicmene, pokud by se delala objednavka osazenych smd, bylo by docela zajimave, zjistit po odberu, ze cca 1/3 nefunguje. Sam jsem pro to vsemi deseti, nekolik bych si jich taky vzal, v nejhorsim pripade by se prislo na to, ze to funguje spatne a byla by verze 2.0
Mějte se lepe, nez ja, Kero
Asi jako mnoho z Vas jsem si take objednal DSP v ramci "hromadne" objednavky, kterou organizoval M.Knezourek z poupe.net. Posledni email od nej udaval misto prvni prilezitosti k predani, bohuzel ale nejsem zdejsi a tak jsem se snazil domluvit zaslani. Na meily mi ale neodpovida, tak sem se chtel zeptat, jestli o tom nekdo neco nahodou nevite, treba ma dovolenou, nestiha rozeslitat, prejelo ho auto (doufam ze ne) nebo co ja vim. Jde mi o to, ze mam uz vsechno cca mesic na hromade (a nejen pro sebe) a ty desky opravdu postradam. Lidi na me tlaci a ja nevim co jim rict.
SMD rx jsem postavil dva kusy zatim jen do zasoby, nejsou na optice. Pri porovnani s hnizdem v krabičce U-AH-101 vitezi SMD, pro porovnani: SMD 220cm, minihnizdo 180 cm, nerikam ze by to nemohlo byt lepsi ovsem otazka znela jestli SMD rx funguje