ja mam Asuse 330 a jsem s nim max spokojeny - mam ho jako AP pro pokryti vlastniho bytu. Pokud ale AP za 1400Kc pouzivas na neco jako paterni spoj na 2km, pripadne na pripojeni deseti klientu tak se nesmis divit
D-link 700 se chová naprosto transparentne, takze ty to udaje dej na svuj pocitac. Takze tvoje IP bude to co jsi dostal od provozovatele, gate, a DNS taktez. A nezapomen si pridat dalsí IP adresu do svyho pocitace, aby jses dostal na toho dlinka.
BTW: Pokud tvuj ISP pouziva MAC filtering tak ti to asi nepujde protoze ten dlink prevezme tvoji MAC adresu sitovky. Je to napsany nize v diskusi.
Chci se zeptat na jedno. Koupil jsem asi 8 tehle AP cek a vsechny behaly u klientu v klient modu, ale driv nebo pozdeji se mi z tech osmi pet vratilo jako spatnych. Proste vypadaji jako ok, ale ani pri restaru (tlacitko drizim pri zapnutem napajeni a pripojenem UTP kabelu alespon 15s) se na nej pak nemohu dostat. Delam nekde chybu, nebo je to tak poruchovy stroj?
jj, je to tak, podle oficialniho vyjadreni se dlink 700 a 900 v modu AP nespoji. Nekolikrat sem se pokousel je spojit, ale za boha to neslo, zkousel sem dat lepsi antenu, proste nic nepomahalo. Pak jsem si precetl tohle forum a tam sem se to dozvedel. Myslel sem, ze z toho padnu, od ty doby nemam Dlink moc rad
No ja jich mam nekolik a ani po restartu (tim tlacitkem vzadu) se na ne nejsem schopen po ethernetu dostat. Tak jestli mate nekdo nejaky napad, jak je rozchodit, tak sem s nim. Vsecko vyzkousim a pak napisu. Dik
Provozuju dva v klientu a jedno v rezimu AP, bez jedineho problemu a k plne spokojenosti. Pravda je, ze dnes bych uz volil ovislink 1120AP, protoze v nem je linux a realtek chipset, ktery ma citlivost lepsi nebo stejnou jako XI626.