Ahoj,
nejsem v tomhle zadnej profik ale zakladum snad rozumim. Takze v prosinci se budu stehovat do ulice Lipnicka - je to barak co dostavuji naproti hotelu Pramen - 3 patro s vyhledem do dvora (z druhe strany od silnice). Lokalita na Hradku - je to kousek od Rajske zahrady ale obavam se, ze z 3tiho patra nikam nedohlednu.
Takze muj dotaz zni:
1/ Je nekdo v Lipnicke? Podle mapy jsem koukal, ze tam jsou 1-2 modri kteri se chystaji ...
2/ Pokud neni - muzu si domu nechat zavest nejake rychlejsi ADSL a vybudovat AP - ale v tom pripade bych potreboval sehnat par lidi co by do toho sli se mnou.
Diky vsem moc za jakoukoli radu. Drive jsem bydlel v ulici Dolezalova na Cernaku a nejaky typek se mi ozval, prisel, pomeril a pak uz jenom sliboval a sliboval a nikde nic.
Takze bych se rad opravdu zkontaktoval s nekym kdo spis kona nez jen slibuje. Rad naklady s tim spojene - primerene - zaplatim s tim nemam zadny problem pokud vec bude fungovat.
Zdravím
ja se budu stěhovat na Lipnickou někdy v srpnu nebo září, nicméně mám ještě horší pozici. V tom nově postveném žlutém baráku směrem jako do dvora. No a budu v druhém patře, takže to taky asi neni nic moc.
Jirka
Pred zacatkem prazdnin jsme podali s Gookinem zadost o pomoc se staranim se o mistni sit, bohuzel se jeste nikdo nenasel, kdo by nam pomahal. Nyni pisem znovu, jiz ne jako zadost, ale jako varovani. Ja ani Gookin nemame casu nazbyt, a po zalozeni OS (zadost na ministerstvo jiz byla podana, takze otazka zalozeni je otazkou dnu) ho bude jeste min, ani jednoho z nas jiz nebavi casto chodit pozde spat (kolem 1-2h rano) protoze se musi porad neco ladit, nastavovat a cekat kdy zase nekdo zavola aby se zeptal proc mu to nejede - pro ty kdo namitnou, ze sme stim meli pocitat : aspon ja sem s tim pocital ale take s tim, ze to nebudem delat jen mi a ze nam nekdo bude trvale pomahat jako dalsi admin a levna pracovni sila dohromady - zatim stihame udrzovat sit jakz takz v chodu, ale upozotnuju, ze po zalozeni OS budem muset venovat svuj cas primarne na sit v drzeni OS takze hledame dalsi pomocniky na udrzbu CZF casti site
Mam moznost zridit AP v Kyjich-Hute ulice Hajni. Vyhled pomerne slusny. Mel by nekdo v teto oblasti pripadne zajem o pripojeni??? Budu mit ADSL, takze i moznost poskytovat internet. Potreboval bych ale vic lidi, co by do toho slo...
Máme koukám zde menší problém a to teritoriální. Hutě jsou taky Kyje bohužel od Jiráskovy čtvrti na pár km daleko. Navrhnul bych yaložení tématu: Kyje-Hutě.
Jinak co se týká připojení tam pokud nekdo postaví AP s viditelností do Kyjí na Kyje.HMNet.AP6 není problém propojení. Dále mohu podomlouvat Prosek,Satalice, Horní Počernice, Černý Most.
Zdravím Karel