Po dlouhem planovani a nemalem usili se dnes podarilo propojit Satalice s CZFree.Net.
Linka Venosek <-> BratrK se rozjela dneska odpoledne, prvni klient, node washeck-satalice, hned vzapeti. Spojeni do Letnan je obstojne rychle, ale obcas to na chvili vypadne. Asi do nas nekdo sije.
--- bratrk.letnany.czf ping statistics ---
246 packets transmitted, 209 received, 15% loss, time 286780ms
rtt min/avg/max/mdev = 2.675/16.887/126.477/19.440 ms
Zajemci o pripojeni necht se dohodnou s Venoskem.
Jako dalsi krok vidim zrizeni sektorovky na washeck-satalice natocene na novou zastavbu a potom snad i propojeni s Radonicemi.
Zdravím, tady u mne v Počernicich Tě beru celkem slušně na to, že to máš nasměrované na jinou stranu SNR+27 a signal+ :-73 z netstumbleru. Bylo by možné se k Tobě také nakonektit ?
po dohode s provozovatelem zatim jedineho AP v Satalicich,
Vaskem Bilkem, svolavam sraz zajemcu o CZFree.Net v Satalicich
na ctvrtek 17.6.2004 od 19:00 v restauraci U Ulrychu.
Temata k diskuzi (co me tak napada):
1) pripojeni satalickych zajemcu na AP Venosek
2) stanoveni pravidel AP
3) moznosti internetove konektivity (par jich je)
4) propojeni s dalsimi castmi CZF (Radonice, H. Pocernice)
Prosim vsechny zajemce o CZF, aby se bud dostavili na sraz nebo alespon napsali na vasek (at) openbsd.cz, ze maji zajem se pripojit.
no nevím jestli tu mám něco psát když ani nestojím za odpověd??
No nicméně spojení do Prahy do czf se bude dít od JirkyF přes node kyje.HMNet.AP6 případně HMNet spřízněné Říčany Edorase. Co se týká inetu tak ten Jirkovi dodá buď HMNet nebo Říčany je tu i určitý plán že, HMNet bude dodávat na Prosek a to těm co nejsou okolo Vysočanský nebo jim nevyhovuje THN. Nebo na ně nezbyde v Jablonce případně budou chtít být na 10 GHz lince. To samé v Měcholupech, Kyje budou na optice.
zdravím Karel
stačí se domluvit přijedu se podívat a můžeme zjistit viditelnosti. Na Satalice určitě vidím ale, nevím co a kam jestli to pomůže ke tvé orientaci mohu udělat link v plánu aby, bylo vidět kudy by to šlo. Každopádně určitě zavolej: 737768298 Zdravím Karel
Ahojky Lidi. Po dlouhe odmlce jsem zde. Gratuluji. dnes jsem vytahl svoji smerovku z okna node Venosek jsem chytil hned na poprve z okna.Sice to bylo trochu nestabilni ale proc ne.Až ji dam na strechu po běží to jedna radost. S pozdravem
Patrik