Zdá se mi, že je tu trochu mrtvo, tak přinášim pár novinek...
U nás, ve FoFrNETu se vesele bezrátuje, jede to sqěle, postupně připojujem další zbojníky... Všechno by to šlo hladce, nebejt BONZÁKů... Někdo upozornil družstvo na naše AP na střeše a málem byl konec... Naštěstí jsem narazil na nejvyššího bosse celýho družstva kterej je v pohodě, takže se nic bořit nemusí, ale musí se to zlegalizovat... Pakárna na n-tou, porát se to řeší a doufám ve zdárný konec.. Co jinak v okolí??? Zdá se mi, že to tu trochu chcíplo...
Nazdarek lidicky, koukam ze je tu fakt mrtvo:-(
mam dotaz, nenasla by se dobra duse, ktera by se mnou nasla spolecnou chvili, a domluvila se se mnou na zmereni co se da chytit od nas ze strechy.. konecne ten co se o to stara nasel klice..... tak uvidime..
Řešime jak dostat linky FoFrNETu (asi jediny momentalne funkcni spolek na Zahradaku/Zabehlicich) pres kopec z node Reklamo dal na jakykoliv node pripojeny na AP FoFrNET HOME nebo AP CZ_Vilda. Pokud mate k dispozcii misto (strechu, balkon, okno, barak...) na hrane kopce dejte vedet. Tzn. televizni barak, bydlite ve vyssich patrech arniky s balkonem smerem ke Květu, Holoubkova ulice a podobna mista, nebo vysoke baraky ve Zvonkové...
Tak to by bylo super. Jiznak (pokud jsem to spravne pochopil) je sice na druhou stranu, ale proc ne. Kazdy spoj do czf pomuze jak nam tak i dalsim k rozvoji site. Kazdopadne problem kopce to neresi, pac uz jsem dohodnutej se sigim, ze z node reklamo to pujde k nemu, ale nemuzu to dotahnout z reklama na FoFrNET (i kdyz moznosti se rysuji). Kazdopadne o peer s jiznakem zajem je. Idelani by byla osobni dohoda u pivka.
ahoj nemyslel jsem jižnák ale třeba Košík nebo na Groši případně nekterý z paneláku v Mecholupech Horních nebo AP v Dolních. Jinak přes tyhle AP by bylo možný se propojit a videli bz jste už i přes kopec a propojili se dál do CZFree.
Co se týká sejití se u pivka není problém budto každou středu v Nonstopu v Horních Mecholupech u zastávky Lessnerova. Objekt Jena nábytku. schází se tu vetšinou všichni z cloudu jihovýchod a HMNet včetně mne. Jinak se samozřejmě můžeme sejít i dle tvých potřeb.
Zdravím Karel
Na Grosi i Košík by bylo asi to nejednodussi a nejblizsi misto. Zkus nahodit nejaky node (AP) kde by byl propoj mozny. Zbudovani linky za WiFi (b/g) je z me strany mozne prakticky kdykoliv (zalezi na zaruseni okoli) na 5G a jinem zarizeni otazkou delsiho casu (min mesic).