Ted nevim prijde tam nekdo nebo ne? V tejdnu, v tejdnu... Tak se skuste dohodnout. Nebo udelejte hlasovani na webu. Ja muzu prijt pouze po 7hodine. Kazdopadne budu tam zejtra, prijdte kdo muze, budu tam do 8 a sednu si naproti TV. Cas slape na paty...heh.
2Mr.Pedro: Mas dobrej vyhled. Stromy vadit nebudou - mam doma dobrou sekeru . Ale fakt, bude ti to behat dokud ty stromy nebudou mokry, i kdyz budou tak stejne jich tam mas jenom 3, akorat ti poklesne signal.
2Jezevec: Dyt jsem napsal: "Dalsi pristupovy body budou umisteny v okoli Kauflandu, desetipatraku a nove vsi." Uz mam pripravenej plan pokryti v grafice. Je tam trojuhelnik APecek, ktery bude zakladem pro pokriti celych Teplic. Pritahnu ho ve ctvrtek na sraz.
A jeste
2Mr.Pedro: Kdyz kazdy k sobe da AP tak to bude hodne drahy a nestabilni. Predstav si, ze na kazdy AP "posilatele" potrebujes antenu vsesmer a smer (nebo smer - smer coz je jeste nevyhodnejsi) + 2sitovky za 1700. Rozdelime to radsi na cloudy(segmenty). Urcite se najde reseni i lepsi nez nabizim ja...
Lidi kdo se zabyval ronjou - ozvete se.
--------
$aidex Uvidime - dostrelime nebo dostrelime - uvidime
--------
Co se tejce ronji, jednu mam za oknem , mentalne z vnitrni strany, protoze delali zatepleni a sfine mi urizli i ty srouby :(. Neni moje, je od ISP, ale je na plosnaku (ruco delany SMD), mozna by se dala sehnat dokumentace (nebo nafotim plosnaky az ji budu davat ven), zkusim se zeptat.
Umisteni na strechu asi nehrozi (aspon ne oficialni), to jsem zkousel, samozrejme zamitnuto (druztvo MIR).
Jinak budu mit snad brzo nejaky to zelezo - 2x WRT54G, koupim to pres jednoho clobrdu v nemecku, tak snad to vyjde a bude to bez problemu. Jestli bude koupe OK, dalo by se toho koupit vic, protoze to stoji 1/2 co u nas (pro mene chapave = koupim dva za cenu jednoho ;0) ).