Mno diky tedy za presunuti, myslim si vsak, ze oblast Vinohrad je docela velika a mensi rozdeleni threadu by se hodilo protoze v tomhle je vse od I.P.Pavlova az k Zizkovu ci k Nuslim. To je dost velka plocha, napriklad pro to, ze smerem k Jiraku to jde odemne do kopce a smerem do Zizkova, Stare Mesto atd mam jak na dlani.
Přestěhoval jsem se z fričovky na vinohrady do soběslavký.
bohužel ze své střechy vidím akorát ulici a tu bestii - strojimport ( nebo jak se to teď jmenuje) Nemá tam někdo nejakej bodík?
no nic asi si pořídím modem a budu platit za dial-up telecomu.
kdyby náhodou..... tak dík
prabur
asi jsem natvrdlej, takže můj problém se odehrává na dvojce. no nic. mám to ale taky hodně blízko do vršovic a strašnic , jenže to můj problém neřeší. Otázka - dá se signál někak zrcadlit? ze střechy na střechu?
no zcela laicky - prostě "ho" odrazit , zalomit o pár stupňu jiným směrem. Mám barák ve výhledu a z jeho střechy je vidět všude. moje střecha je asi o pět - možná osm metrů níž. tak nějak jsem si to vysnil.
kdesi ve fóru se dohadovali o délce kabelu - já bych potřeboval tak 50 metrů
Zdravím!
Bydlím na Vinohradech, ulice Šmilovského 9. Vylezl jsem na střechu, abych se podíval "kam vidím". Bohužel nemám dig. fotoaparát, abych to zdokumentoval. Každopádně směrem nahoru-směr Francouzská, Rybalkova, Muzeum apod. nevidím, je tam kopec. Směrem dolů (Grébovka, Vršovice...) je to ok, ale nevím jak daleko bych "dosáhl". Nejbližší AP je asi Páče. Poradí někdo jaké mám možnosti?