omlouvám srazmne docela utekl od té doby co nedělám v DHL tak do říčan asi chvilku nebudu muset ale, mel bych si tam vyřídit papíry :-( zdravím karel
2edoras: nemůžu se ti dovolat také druhá věc zítra mezi 11-12 je spich v tehovci nekde okolo Mukařova na nějakým sile. no a posléze další co s tím Jardou připojíme ho nebo ne,
Jo a jak jsi prudil Doda tak ti jen doporučuji přečíst si CF Proseka je tam menší flame. Závěr si udělej sám!
zdravím do říčan Karel
cau lidi,
sem se zrovna registroval . potreboval bych trochu pichnout s pripojenim. bydlim v Ricanech na namesti (barak pod nam. smerem k ragbiaku. do mapky sem hodil node - chemo), ale nevim ke komu se pripojit. vyhled bych mel mit v pohode na vsechny strany (alfa, komenak, mozna davidr. muze mi nekdo prosim trochu poradit. jde mi spis o nejake prakticke zkusenosti. treba jak to vypada s internetem atd.
dik
24.06.2004 v 04:07
kabelnet
24.06.2004 05:12
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
mesic jsem sral na to, ze se prihlasim, ale kdyz wlezu treba jen do PM, rekne mi to, ze se snazim wybrat postu nekomu jinemu
Taxem ted zkusil to posledni, co me w nouzi napadlo - nechat si poslat znowa aktiwacni mail a... hura, muzu wkladat zprawy hehe!
2edoras: gratulace k "obraceni na viru" nodu RicanyII
ja si wezmu na starost Chema a Cleeho (kdyz uz jsem je do toho nawezl)
2chemo: az budu mit ty kramy, stawim se na to promereni!
Zdravim vsechny, bydlim na Kavci skale kousek od nodu clee a rad bych se napojil.
Mam uz sito na strese, chytim davidr a komenak, ten lepe.
Diky Jirka C
Umistil jsem do mapy nod jirkac. Antena je na sedlove strese, proto ta viditelnost J a JZ. Mam 22 dBi sito, XI626 zatim pod XP a ovladaci utilitka mi hlasi 9% signalu od Davida, 11% z Komenaku. Nicmene parabola je momentalne smerovana nekam mezi vezaky. AP Davida me pripojilo 11Mbps bez problemu.
2 JirkaC
jestli chceš připojit na komenak tak mi pošli MAC karty a nasměruj anténu na věžák blíž k trati - nejvyšší patro. Popis je na czfree monitoru.
Dle mapy předpokládám že to jsou ty příčný bytovky s nadstavbama (Vančurova, Poláčkova atd.)