Zdravim,
kolem metra Rajské zahrady je pár modrych tecek (vcetne moji ) není nás uz dost na to aby jsme se nejak pripojili?
Jsem pripraveny proto udelat maximum (vcetne toho ze bydlim v 7.p a vidim daleko), ale se stavenim techniky si neporadim - je nekdo ochotny spolupracovat?
jestli mas jeste zajem tak si precti maila... postnul jsem ti tam neco... jo jestli je jeste nekdo treba v okoli ulice Dolezalova a nebo okoli Rajsky zahrady tak nam piste...
Pánové takže zatím pouze na anténce vysílá po půl roce plánování konfení atd. na Kanálu4 Kyje.HMnet.AP6 je v ulici Koberkova pokud tam nekdo vidíte není problém připojit ceny mírné obsluha rychlá jinakběhem tohoto týdne bude předělávka na plnohodnotnou anténu AP takže to bude ještě lepší.
jinak na tomto AP je zatím link pouze do HMNet zde je mnoho různých zábav od DC Hubů až po gameservr kde je možno si řácky zapařit po propojení s prosekem a žižkovem to bude ještě větší mazec.
icq na mne je 281126787 tel: 737768298 JInak pokud by nekdo mel zájem stvořit na CM další AP není problém připojit.
Sítím zdar Zdravím Karel
z okna vidím na Malešickou spalovnu a až k ní to mám samé zelené louky, ale nevím jestli pak už není horizont, dneska se snad už dostanu k nafocení fotek z okna.
Díky za nabídku, možná to bude nejjednodušší, máš představu o ceně?