Mam návrh pokud ještě nejede link na flick z sntop tak bych promptně na chvilku šlohl ten rozbočovač nebo bych si tam zajel a přeměřil ho na místě. Spojku na N konektory k anténě na BratK pro pokrytí výpadku mám. Nové rozbočovače bych mohl nechat změřit u Gookina a udělat jich třeba i víc nebo aspon tři aby byli do zálohy. Druhý bych věnoval na druhé rozbočení orgj Jablonka. Jinak mám prosbu sleduje někdo jak se rozbočení chová?
Díky zdravím Karel
Router Kozel je asi total pretizenej,stalo by za to tam dat jeste jeden PC,napr pro dedikovany djdodo<>kozel<>orgj nebo tak neco.
ja mam z routeru kozel do inetu ping kolem 10ms
Po telefonické domluvě s Petrem Simandlem jsme se domluvily že, mne nachvíli dnes vrátí rozbočovač já ho překreslím a pokusím se pár kousků vyrobit. Pak požádám Gookina aby je nechal doladit tot vše.
A také se omlouvám za Sobotní výpadek routru Kabel má nové bydlení přístupné i když bych nebyl doma je zde i switch Jablonky vlastní napájení prostě takový rodinný domek pro routry. Chybí pouze bazén
Dnes tedy ted v 6:00 bude poslední cca 10 minut výpadek kvůli přepojení napájení Switche.
zdravím Karel
Naposledy upravil kabelnet 28.06.2004 v 04:57
27.06.2004 v 22:58
frodo
28.06.2004 08:32
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Výpadek byl proti plánu delší elektrikáři co tu dělaj nová schodištní svetla neco domršili a nešel proud v celém vchodě.
Sprudil jsem je protože tomohlo umřít routr.
Statistika ping pro 10.33.0.10:
Pakety: Odeslané = 1901, Přijaté = 1876, Ztracené = 25 (ztráta 1%),
Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách:
Minimum = 2ms, Maximum = 824ms, Průměr = 107ms
A takto to vypadalo po naběhnutí.
Toto bude doufám ode mne vše k zmenám na Kabel. Zdravím Karel