(ad nepovolene MAC adresy)
Ja jsem si pro to napsal 'skript' - jenom par radku s prislusnymi ipconfig prikazy (snad to bude nekde i tady popsane), ale kdyby nekdo mel nejaky pekne konfigurovatelny lrp balik, tak bych se vubec nezlobil
Nedaří se mi rozchodit kartu 3COM 3C509B na ISA s chipem Lucent Parallel Tasking. Při insmodování modulu od Laxxmana to kartu najde nicméně to padne a karta nejede. Modul je při výpisu lsmod ve stavu initializing. Nevíte kde dělám chybu případně jaký modul bych měl použít.
když nastavím pres wdistconfig na kartě šifrování wep do modu off , začne se karta tvařit jako že je wep šifrování zapnuté.
přepínání režimů do modu OFF,OPEN nebo RESTRICTED neprovádí
žádnou změnu a wep je stále zapnut.
příkaz iwconfig wlan0 key off nereaguje.
iwconfig wlan0 stale hlásí ze je v modu restricted.
Ten link jsi vytvářel příkazem
"ln -s /var/bandwidthd/htdocs /var/www/bandwidthd"?
A zobrazí se soubory, když dáš "ls /var/www/bandwidthd/" (to lomítko na konci je důležité)?
Pokud jo, tak je asi problém v tom serveru, že nenásleduje symlinky, buď kvůli bezpečnosti, nebo to tam prostě není implementováno. A pak by se dalo snad jedině upravit ten BandwidthD aby házel ty soubory přímo do ./htdocs do /var/www/bandwidthd, to se dá jednoduše změnit ve zdrojáku, ale pak by se musel překompilovat.
mám dotaz používá někdo na wisp nejaký resetátor nebo není nějaký ve wispu neco jsem tam vydel jde mi o to ze mi tuhne wisp a to takovým případem že kdyz tam dam monitor tak nic se neobjevi cerna obrazovka nedělá si wisp nejaky logy kde by se dalo zjistit co je to za chyby
WISP si sice logy dělá (/var/log), ale jsou v paměti, ne na disku, takže po zatuhnutí a restartu se ztrácí.
Z černé obrazovky se toho bohužel moc nepozná (ale ona možná zhasla, je to takový jednoduchý šetřič obrazovky přímo v kernelu). Zkus tam dát i klávesnici, pokud na ní začnou blikat takové ty diody "Num Lock", "Caps Lock" apod., znamená to stav Kernel Panic - zhroutilo se jádro. To se stává většinou kvůli vadné paměti (a nebo např. když zavedeš špatný modul).
Při klasickém pádu kvůli resetům karty je jen obrazovka plná "resetting card".