Ptám se tedy, jestli je někdo z okolí VM? Já jsem přímo tedy z oslavice, ale na část VM mám viditelnost.
Uvítal bych někoho z okolí, kdo by v začátku poradil co a jak, neb jsem z toho ještě blb.
Jinak mam Athlon 1.3 + ISDN
Uvítám jakoukoliv pomoc a radu, mohu nabídnout starší HW, protože příležitostně VT prodávám a něco zbyde.
lol
My se tu snažíme něco málo pospojovat v Tišnově, což je o poznání blíž k Meziříčí, ale stejně zrovna přes Vysočinu to je dost málo pravděpodobné. Naši provideři jsou nejdál myslím v Horních loučkách, takže tam bychom se možná ještě dostali, ale to je tak 3km k dobru. S notnou dávkou snahy by se dalo dostat do Říkonína. Sorry ale k nám je to asi 30km, do Brna tak 50km. To se dá fakt blbě protáhnout
Leda bys vzal motyčku, šel na dálnici a vhodně tam překopl nějaký to optický vlákno, a napojil se tím. Nebo můžeš posílat pakety stopem
Takže pokud bys měl něco na připojení, měl inet, tak by mohl přicházet v úvahu tunel přes inet. Přímé propojení nemá šanci.
V letě bych měl začit stavět WIFI ale potřebuji k tomu dostatek lidi
tak jestli se chcete přidat tak se ozvite začnu si dělal seznam
a podle počtu lidi bede připojeni zatim by se mělo pohybovat neco kolem
2-3Mb/s a v budoucnu i zrychlovat.
a pak by podle toho měl byt udělan cenik a aktyvace služby aby se my to vratilo. nechcu to dělat pro penize ale prodělavat na tom nechcu