saveconfig uklada len /etc/ takze si tie subory uloz do etc a udhcpc prinut ich odtial vziat (poedituj udhcpc.sh) alebo ich tam nakopiruj z /etc/ (opat poedituj udcpc.sh).
trochu odbocim, pro ty co delali power over ethernet, jakej typ konektoru je pouzitej v tom ovisu? Trafo nechci strihat, panc je ovis v zaruce jeste rok a dodavateli si nelibi predstava, kdybych ho reklamoval bez nej (musel bych ho zaplatit) diky moc
iptables -A INPUT -p tcp --dport 23 -j REJECT
iptables -A INPUT -p tcp --dport 80 -j REJECT
iptables -t nat -A POSTROUTING -o wlan0 -j MASQUERADE
dhcpd eth0
#staticke arp
/etc/arp.conf
pak je potreba upravit /etc/dhcpd.conf k obrazu svemu, dale zkopirovat /usr/share/udhcpc/eth0.bound a eth0.sh do /etc/wlan0.boud a wlan0.sh a v wlan0.sh prepsat takto:
Ahoj,
uz dva dny jsem majitelem te 1120 a rozchozeno. - takze se ji na zaklade informaci z tohodle fora chystam trochu potrapit a zkompilovat si tam par vlastnich vychytavek.
Nez to zdemoluju tak jen dotaz-
z vypisu boot linuxu (z fora) jsem pochopil ze to ma 16 MB RAMky a "System on Chip" RTL8181.
1) Na kolika Mhz ale doopravdy jede ta Lexra LX5280 32-bit RISC CPU? Udelal jste nekdo nejake testy - treba cat /proc/cpuinfo? Realtakove pisou, ze "runs at up to 200MHz" takze mne zajima jestli "up to" neznamena treba 50Mhz.
~ # cat /proc/cpuinfo
system type : Philips Nino
processor : 0
cpu model : R3000 V0.0
BogoMIPS : 204.80
wait instruction : no
microsecond timers : no
tlb_entries : 64
extra interrupt vector : no
hardware watchpoint : no
VCED exceptions : not available
VCEI exceptions : not available
ll emulations : 0
sc emulations : 0
~ #
Mam takovy dotazek, mohl by sem nekdo dat link na najaky manual jak toto zarizeni nastavit a jak se k nemu pak pripojit pres SNMP protokol. Potreboval bych na nem treba umet zmenit kanal jinak nez pres web. Dik
Opakovaně se mi nedařilo nastavit ovise z AP na klienta a opačně v opeře 7.23. Zabral až IE :-O
Jinak vše ostatní funguje v pohodě.
Nevím, jestli je to až od verze FW 1.02G nebo už i dřív, protože jsem neměl potřebu to přepnout ...