Zrovna dneska jsem to nahral na kameru - uz pred tim, nez ste to psali, tagze jsem se nezameril jenom na centrum - digifoto nemam, ale zkusim udelat filmecek a z nej nejaky fotky, ale bude to chvilku trvat. Uvidime
Nazdarek :-)
Zitra pokud vse dopadne podle planu budem ze Zbynakem (rootem) zkouset spojeni z Vysocan do StB :-) a mozna az na bakulak. Podle vcerejsiho videa - jsem nabyl zatim teoretickeho dojmu, ze bych tam volne videt mohl, je to uz ale tak daleko, ze opar byl neproniknutelny :-).
----> foxtrot - co takle se spojit spolu ?
dlouho jsem vcera zabiral kamerou cerny most, ale nejsem schopen to poradne prevest do divxu - pada mi to nebo je to nekvalitni - bude to chvilku trvat nez to vyladim. Kde ty presne ses?
Dnes (tedy vlastne vcera) byl na zkouseni ne moc vhodny casny podvecer. A to kvuli tem extremnim, snad 40 stupnum na pude na Ujezde a nejmin 60 v bedne s routovacim kompem. Plechy fakt zhavily. Behem testu krynna a roota z Vysocan jsem sedel u sveho PC v byte a modlil se, aby radio do sektorovky i k Deovi na Andel slapalo a kluci neco namerili. Bohuzel prave zrejme kvuli prehrati Avaya Cards padaly a musel jsem je dle Deovych instrukci nekolikrat sw restartovat. Jednou jsem dokonce musel asi na dve minuty vypnout cely stroj na pude. To je urcite duvod, proc se z Vysocan nepovedlo "stale spojeni". Ted v noci uz slapou obe radia zase jako hodinky. Takze postup je jasny: na bednu se budou montovat vetraky, a pekne na 220 , at to huci!!
Do budoucna planuju spojeni optikou s jednim blizkym clovekem, ktery ma pevno, takze jestli se povede, mohla by zacit rust redundance
koukni, jestli me vidis (priblizne), mam nafocene obzory (tvym smerem bylo zrovna slunce) ale nechci to z toho notebooka tahat po disketach, takze to ceka, az ho rozeberu a vyndam disk ... pak to sem hodim
Preferuju optiku, nicmene v nejhorsim bych zkousnul i mw (nemam moc penez)
Yokotashi
V patek 24/6/02 - probehla kontrola strechy vyhledu a foceni - kterou jsme provedli s Deem. Promerime spojeni s parabolou, ktera se pouzije na prenos a pokud vse dopadne jak ma, tak se zacne behem konce tydne instalovat. Fota vyhledu budou co nevidet.