radimus
Newbie
|
Mam takovy navrh na zlepseni, bohuzel sam nevim jak, ale treba ma nekdo nejake snadne reseni a poradi a myslim ze to tu fakt jeste nebylo Hodne by se mi hodila funkce (a myslim ze nejom me.. ), kterou jsem drive dost vyuzival u USR routeru a to je, ze jsme se pres wan pripojil k webovemu rozhrani routeru, kde byla fce wake on lan na zadanou mac adresu (pamatovalo si to tu posledni pouzitou) a zapnul jsem si tim PC v LAN, ke kteremu po nabehnuti jsem se pripojil, mohl udelat co potrebuju a zase ho vypnul na dalku. Vyuzival jsme to tak z prace. Ted mam doma adsl s routerem, ktery to neumi, pak tam mam pripojenyho WL500G (zatim experimentuju a az se v tom trochu zorientuju chci se pripojit k czfree) a kvuli wake-on-lan USR router.. ale fakt mit doma 3 routery mi prijde ujety a proto bych to nejak rad zakomponoval do Asuse ale nevim jak.. klient mod nebyl problem, ale to jsem udelal dle navodu... jeste zajima vec, kterou jsem zjistil karta 3com (dost nova) co jsem mel umela PC pouze probudit ze stand by ale karta Intel (docela stara) ho dokazala zapnout i kdyz byl normalne vypnutej. A samozrejmne vsechny mozny nastaveni power managmentu jak v biosu tak os jsem zkousel.
Naposledy upravil radimus 20.07.2004 v 10:46
|