Mam Chello plus, vzhledem k tomu ze tam sou 3 IP tak to mame 3 lidi v baraku, stazenejch dohromady 40Gb a zatim nic. Co sem se bavil s lidma kterejm to spomalili tak to bylo pri cca 3nasobku limitu a ten je pokud se nepletu u clasic 5Gb a u Plus 15Gb, a to omezeni nebylo primo na 64/64 ale na 300Mb dene a az potom na 64/64. (Jedna se o UPC v Brne)
ad to porusovani - ta pokuta tam je tusim 10kkc - mluvil jsem s clovekem kterej honil nejaky UPC pres wifi a dostal od nich dost vostrej dopis, ze jako jestli to okamzite neukonci ze se mu zle povede + ze ten dopis jde v kopii na CTU. Jak jsem koupil tak prodavam
Ad ty limity, co jsem slysel tak jsou pouze o neco vyssi nez to co deklarujou na verejnosti nicmene jsou a lidi opravdu rezou.
Jasně že brali, sám bych to neplatil, zatím ho sdílím s jedním kamarádem, zatím po kabelu(takže cenaj je 600,- což už jde ne?, ale mám jednoho vážnýho zájemce na wifi, proto jsem tu :-)
Limity jsou prave ted jsem to vytahl z technicke podpory
pro UPC Classic - Limit asi 20GB ... 25GB
pro UPC Plus 50GB ... 60GB
Vsima si toho pocitac a uvazuje podle zatizeni site
a take poznamka - v pripade ze budete stahovat puvodni rychlosti nabidky ( nekdy pred 3 letama ) - coz je pro Classic 64 kbit a pro Plus 192 ( nebo 128 ) - tak budete presne na limitu
NOjo, kdyz se ale clovek zamysli nad principem, tak bohuzel dojde k nelibemu zaveru, ze u nas neni v podstate moznost pripojit se na web tak, aby clovek nemel nekde nejaky limit ktery se ridi onim krasnym :Fair USER POLICY: a po prekroceni spadnes na 64/64..tedy myslim za rozumne penize{rekneme do 2K}..nebo snad nekdo vi?