Kruci... proc chcete jit vsichni na ten jizak??? stejne pres to skoro vubec nebezi konectivita dal....
Jako propojovaci bod UH, HMNet, Rican to ale beru
v nejblizsi dobe bude vetsina pozadavku na czf chodit prez kyje jenz budou napojeny na zizkov -> antena je jiz nasmerovana, jen se tam nekdo musi zastavit a dovest hwap na link hmnet.ap-kyjerouter a antenu na zizkov vrazit do wifiny jenz prozatim sviti na mne...
for UH: pokud chcete videt nejakou activitu tak si sezente 2x 900 s antenama a udelejte si spoj michal_jsx-krk, nase strana dotahne spoj k michalovi co nevidet... krom anten uz mame vse...
take by nebylo odveci postavit spoj doc-jjwu, bude to potom odolnejsi proti padani ap-jizak
dalsi vec: proc si nenatahne s3p na hajich p2p spoj na ap-jizak?? muze tam hodit nejake hwap je tam nas 5 portovy switch a v nem jeste jedno volne RJcko.. (5. je jako servisni)
Kritiku bych tu mel jednu vzhledem k tomu že, mne tadyEdoras soudil za to že mluvim za druhé docela nechápu proč mluvíš za mne co bude v Kyjích.
Jižák jako místo připojování je OT Místo bych navrhoval nekde uprostřed navrhovaného super cloudu tedy pokud chcete spojovat UH, Ř, HM tak nekde v UH nebo Petrovicích. Jinak v rámci spolupráce mezi cloudy by to bylo dobrý v Kyjích. Cloud severovýchod a super cloud.
Jinak inet bez omezování kamkoliv jedno jestli do zahraničí nebo mimo nej v Kyjích bude 1 mbps.
DOC<>jjwu je svým způsobem OT z dlouhodobého hlediska je zajímavejší nový node tuším mh4 prý má přístup na střechu a rozhled opravdu super.
Naposledy upravil kabelnet 24.07.2004 v 18:31
24.07.2004 v 18:27
Gookin
24.07.2004 19:04
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
ohledne kyji... je mi jedno, kdo co jak... kdyz se o to mam starat tak se o to budu starat a vic neresim... ja osobne tam zadnej prispevek nemam, jen praci takze kdyz si je veme na starost nekdo jinej a pozada me o pomoct, pomuzu v ramci moznosti... tecka a HAWK... - dalsi veci ohledne kyji bych resil tam ci na news...
ohledne toho co se tu resi za "mocenske" dohady... chlapy sejdete se a treba si vymalte (prominte vyraz) zuby z huby ale vyreste si to...
momentalne od pondelka jedu na tejden mimo prahu na dovolenou (doufam, ze misto domova nenajdu krater, jako vysledek dohadu... ) takze pokud nekdo neco nema proti tomu, navrh bych tak za 14 dni sraz??? at si to vyresite a urcite pak jeste jeden kvuli os a inetu (nerek bych ze na jednom se vyresi oboje resp vse)
24.07.2004 v 19:15
kabelnet
24.07.2004 19:21
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
No ja nevim kdo chce na Jizak jak se tu mermomoci pise. Ja jen cekam na Gookina az zprovozni AP Michal. Toho bych mel bez problemu spojit na UH. Vidim v tom jeden hacek nebude mit nahodou HM net malou propustnost jestli zacne krmit celou UH?
Ps jinak se tu moc nehadejte stejne tim nic neporesite jen se naserete a muzem to vsici zabalit a vratit se na dialup. To snad nikdo nechce.