jo je to ono , dík. Takže další dotaz existuje někdě dostupný komentovaný popis příkazů potřebných pro nastavení WL-500g , v Linuxu se nevyznám a rád bych si o tom něco přečet.
Ja by som potreboval nasledujuce aby sa vydeli iba klienti ktorim to povolim. A potrebujem na tom Asuskovi nastavit viac sieti ale neviem ako.
Nemozete nekdo vysvetlit s prikladom ako sa nastavuje routovanie alebo nejaky odkaz kde sa to da najst.
Ahoj, koupil jsem g-ckouvou verzi a udelal z nej AP nasi lokalni site. Bohuzel jsem ale zklaman. V rezimu AP po case vyhnije port WAN, ktery by mel byt v tomto rezimu rovnoceny s 4LAN switchem. Po nejake dobe zacne i radiova caste delat kraviny. tj rusi neuveritelnym zpusobem prijimaci cast nodu (D-link 900AP+). Nejnovejsi originalni FW nepomaha. Pomuze jen tvrdy reset (odpojit od stavy). Za par dni se ale problem opakuje. Nevite nekdo co s tim?
Musím se přihlásit k jedincům kterým zatuhává AIR rozhraní Včera při stahování z DC+ mi spadla všechna připojení a tak se podívám na router a ejhle... air nesvítí, tak jsem ho vypnul a zapnul a jel v poho az do dnesniho odpoledne kdy to vytuhlo zase... Jsem připojen v režimu klient na AP bez WPA a firmware je ten nejnovější od Olega to číslo si nepamatuju ale je na konci 9 a je to CR2