Já se samozřejmě hlásím, dej vědět ohledně peněz co jsem dlužný a kdy provedeme transakci...jinak jsem psal i do mailu, takže písni co nejdříve...díky !
antena je namirena nekde mezi "10-11 hodin". Ale chyta se na to v pohode i DURON1 (je blizko a ma velkou antenu).
Muzete se vesele zkouset pripojovat. Zatim neomezujeme pristup podle cisla karty. Taky DHCP by vam melo automaticky pridelit IP adresu, gateway i dns.
Pokud tedy mate spravne nainstalovanou kartu a antenu tak by nemely byt problemy, pokud jste na sever nebo na zapad od bodu karanska. Jihovychod bude mit slabsi signal, ale mozna to bude stacit.. Musi se to vyzkouset. Pokud budou opravdu problemy s pripojenim, dame tam vsesmerovku.
Jeste neco: Dejte si pozor pri instalaci driveru ke karte.. Nekteri prodejci dodavaji univerzalni CD, kde jsou ovladace i k jinym kartam, nez tu co mate doma. A windowsy si najdou nejaky ovladac, ktery splnuje nejake kriteria (a preferujou ty, co maji certifikat od M$).. To zrovna vas ovladac mit nemusi. Proto pri instalaci dejte "vybrat manualne" a vyberte ten spravny..
muzete mi nekdo napsat nejaky dobry duvod proc by mnelo existovat tento thread, kdyz maji malesice funkcni forum jiz od kvetna 2002 a navic je to puvodni daleko zivejsi nez tohle?
Pokud se zadny duvod nenajde thread uzamknu a vlozim sem pouze odkaz na Thread Malesice, Strasnice. To vse ve jmenu prehlednosti fora - zejmena pak pro novacky.
Změnil jsem titulek tohoto fóra, aby bylo jasnější že je určeno speciálně pro node karanska. Doufám, že nám to tady nezruší.
Mám půjčenou všesměrovou anténu, takže by se měl zlepšit signál lidem na jihu a východě. Nejblizší termín kdy ji můžu vyzkoušet je sobota odpoledne/večer, ale není to jisté že budu mít na to čas.