Aldapo
Senior Member
|
Stemi fondy je to na pikachu.Spoluucast je tusim kolem 15% ze strany zadatele a muzou do toho jen neziskovky(a obce atd.),tou co vim CZf neni,byt trebas nase sdruzeni ano a verim ze nejsme jedini.Potiz je vtom ze napred si musite vypracovat projekt(samo o sobe dost narocne asi 100+stranek ),zacalovat ho a az potom vam spetne doklapnou predtim schvalene dotace(meli by prijit na ucet).Sice neco jsem skousel s jinym vetsim ISPckem,ale proste neni to ono.Je to spis pro svazky obci,ktere na to maji ci aspon pro obec jako takovou.Spise by ISPcka pokud chteji byt u lizu meli pomoci s vypracovanim a pak se stejne jako sdruzeni modlit at jim to daji a hlavne po pripadnem priklepnuti vzit na sebe ten risk s budovanim z vlastni kapsy....na oplatku by byli u lizu a dodavali konekt atd. .Proste zatim tomu tak neni.Jinak pomoci s vypracovanim z ISPcek jsem zaznamenal jen od CDt .Cili kdo chce kontakt mozna jeste nekde vyhrabu,ale to prideleni dotace jde stejnak statni masinerii tak si od toho moc neslibujte,nadruhou stranu ted je prave vhodna doba na zadosti(nebo jeste pred mesicem bylo prvni kolo,druhe bude asi take za chvili).Potiz je ze se zacina na 300tis do tusim 15mil. A vetsina sdruzeni nema proste investicnich 300+tis. .... a ISPckum se do toho stejnak asi nechce,to spis obet par obci a domluvit se se starostama,kteri na to maji je pro ne snazssi.. .
PS:Pokud neco chcete zbudovat,tak si to napred postavte a mi Vam to pak z valne casti zaplatime - tak me prijde ta dobracka EU.Ale jak to udelat kdyz,proste ted neni,byt by PAK bylo to uz nikdo nerekne... .
Naposledy upravil Aldapo 23.07.2004 v 15:49
|